Ужас! ЕС ни Връща 45 хил. Мигранти, минали през България! Идат още 500 хил. Бойко се покри и гузно мълчи!

Всичките 45 000 мигранти, които са минали през България на път за обетованата Западна Европа, ще ни бъдат върнати обратно, алармира Корнелия Нинова. А след тях през следващите няколко години ще ни пратят на порции още половин милион.  Това е решила на нарочно заседание вчера Европейската комисия. Шефката на БСП призова Бойко Борисов да не се скатава, а да се весне в парламента, за да изложи позицията си по въпроса преди срещата на върха на ЕС.

Днес стана ясно, че Германия, Австрия и Франция вече тайно са ни върнали над 8000 мигранти. Но ако идеята на немският вътрешен министър бъде окончателно приета – всички мигранти на територията на ЕС ще бъдат връщани в държавите, през които са влезли в съюза. Което значи, че на България ще бъдат върнати близо 45 000 арабски бежанци. Решението вече е прието на първо четене.

Корнелия Нинова разкри и че също така тихомълком правителството на Борисов е приело постановление 208, което задължава България да осигури на мигрантите всевъзможни социални придобивки, които в момента са недостъпни за много българи – безплатно жилище, сносна работа, безплатни здравеопазване, образование и пр. „Откъде ГЕРБ ще намерят пари, за да изпълнят въпросното евро-постановление“, пита лидерката на БСП.

И още: „Вчера Бойко Борисов неочаквано гракна, че ЕС трябвало да си затвори външните граници, за да се спре притока на още мигранти. Премиерът настоя всички бежанци вече да минавали през КПП- тата, което поставя интересния въпрос: Откъде са минавали досега? И ако не са минавали през КПП- то, то това не значи ли, че са престъпници“, попита Корнелия Нинова.

Позицията на Борисов е продиктувана от правителствената криза в Германия. Покровителката му Ангела Меркел има две седмици срок, даден й от коалиционните партньори от ХСС, в който да разреши проблема с мигрантите. Фрауто се надяваше ЕС да приеме предложението й за мигрантски квоти, така че пришълците да бъдат разхвърляни равномерно между всички страни- членки в съюза, а не както е сега – само в Западна Европа. И Борисов не може да й откаже, защото самата му партия ГЕРБ е немски проект, (финансиран от фондацията Конрад Аденауер-б.р.) По време на европредседателството ни, ГЕРБ се опитаха да прокарат поръчката на Меркел, но срещнаха категоричната съпротива на Вишеградската четворка (Унгария, Полша, Чехия, Словакия), Италия и др.

За разлика от Борисов, Корнелия Нинова е прегърнала идеята на централно-европейските лидери от Вишеград- мигрантите да бъдат върнати по родните им места. Което значи да се работи за мир и стабилност в Близкия Изток. Което пък може да се постигне единствено и само ако терористите САЩ и Западна Европа бъдат ударени през алчните и крадливи пръсти. За да секнат мераците им да палят войни.

Категоричният отказ на страните от Вишеградската четворка да приемат мигранти на своя територия ги конфронтира силно с ЕС. Но с времето все повече европейски лидери се присъединяват към тях. Дори Ангела Меркел днес признава с половин уста, че политиката на Орбан спрямо мигрантите е била правилна.

Каква обаче ще е позицията на България по горещия мигрантски казус? Борисов мълчи. И въпреки подканянията на Нинова, в Парламента едва ли ще се появи. При последната си визита там, издържа точно 5 минути… под куршумената канонада от въпроси на опозицията. И уплашен от напора на опонентите си, подви опашка и се изниза през задния вход. Така, както правят страхливците. И гузните национални предатели.

Позицията, естествено, ще е такава, каквато западните господари на ГЕРБ им наредят – т.е., всяка друга позиция, но не и тази в полза на България. …И не 45 хил… 5 млн. мигранти ако му заповядат да приемем, Борисов ще ги посрещне с хляб, сол, с нашите пари и на нашата земя. Съмнява ли се някой?! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. ГОСПОЖА КОЛЕВА, АЗ НЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ СКОРО В ГРАДА, В КОЙТО ЖИВЕЯ, ЩЕ ИМАМ СЪСЕДИ НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ. НОВИТЕ БЛОКОВЕ УДАРНО СЕ СТРОЯТ.

  2. Бавно, но славно народът проглежда. Ще доживеем ли надигането му?

  3. Къде го видя този народ, бе, Емо ? Три милиона избягаха, два милиона останаха. Два милиона са един град население. Това е България в момента.

  4. Започва подготовката зя настаняването на рязаните маймуни по къщите на видните гербери , министри , заместници , депутати и така нататък .
    В Банкя стареца Борисов лично ще настани поне 500 маймуняка в къщата си , около стотина при дъщеря си .
    Пудела физкултурник от помощно училище Цветанов – тъпото ще настани 300 резака при щерките си.
    Ще бъдат разпределени справедливо по крадливите увехнали гербери .
    Останалите нямаме общо , всеки гербер ще отговаря с пълното си имущество за престъпления извършени от любимците на стареца пожарникар .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *