Тъкър Карлсън за лъжите на САЩ към Украйна

Войната в Украйна официално навлезе в безсмислено разрушителната си фаза. И, разбира се, всичко, което е безсмислено разрушително, по дефиниция е зло. Но това е моментът, в който се намираме. Украйна не може да спечели. Русия има много повече население, по-голяма и силна армия и много по-силен промишлен потенциал. Това беше очевидно още в първите часове от началото на войната. А сега е още по-безспорно. Това заяви американският журналист Тъкър Карлсън в свой видео-коментар,, публикуван в социалната мрежа „X“.

„Близкият край на Украйна поставя администрацията на Байдън в много странно положение, защото Джо Байдън е обещал на Зеленски вашата подкрепа, вашите пари, може би и вашите деца. Цитирам думите му: „Ще подкрепяме колкото е необходимо“, продължава журналистът.

„Но в продължаването на тази подкрепя няма никакъв смисъл. САЩ са в много тежка икономическа ситуация. Те не разполагат с повече пари, които да дадат на Украйна или на когото и да било друг. Така че това обещание към украинците ще трябва да бъде изоставено от Вашингтон. И виждаме, че това бавно се случва – плавно и внимателно САЩ се измъкват от конфликта. Онзи ден попитаха говорителя на Държавния департамент докога ще подкрепяме Украйна и как изглежда тази подкрепа? И той каза: „ами, всъщност вече ще даваме на Зеленски по-малко пари.“

„Личи си, че говорителят на Държавния департамент лъже, че САЩ ще продължат да подкрепят Украйна в стремежа й да построи отново индустриалната си база. Как може да се осъществи това, при положение, че цяло поколение украинци беше избито, страната, цялата й индустрия е в развалини, а руските хиперзвукови ракети само дебнат някой да започне да строи завод, за да го унищожат скоропостижно?! Блекрок ли ще поднови украинската индустриална база? Под урагана от руски ракети?“

„Никой не казва очевидната истина, освен един американски сенатор от Охайо, Дж. Д. Ванс, който заяви, че Украйна е най-корумпираната страна в Европа. И Зеленски, каквито и да са заслугите му пред някои западни кръгове, не е човекът, който трябва да продължи да получава стотици милиарди долари от данъците на обикновените отрудени и бедстващи американци“, каза още Карлсон.

Целият пост на Тъкър Карлсън в „Х“ ВИЖ ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Абе само Скандално ли ще пръска информационна светлина в тая наша държава.Другите ни медии, официалните са достойни за съжаление. Има и няколко блогъри и тук таме острови на здравата логика. Силата на Скандално е че поднася информация от америикански источници. Дано повече хора го четат този сайт,дано!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *