Тръмп: Никой не говори за това, че Русия има повече ядрени оръжия от нас. В опасна позиция сме

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че страната му трябва по най-бързия начин да подобри отношенията си с Русия. Като първи и основен аргумент за този свой призив Тръмп изтъкна големите запаси на Русия от ядрени оръжия.

На републикански митинг в Пенсилвания Тръмп заяви, че медиите, които публикуват „фалшивите новини на управляващата демократическа върхушка в Белия дом, изтръпват от омраза“, когато той казва, че познава добре руския президент Владимир Путин. „Те ненавиждат и съответно смитат под килима факта, че докато бях президент, аз се разбирах с Путин. Руската федерация притежава повече ядрени оръжия от нас. Приблизително същото количество, но с малко повече. Имат и ракети, способни да стоварят този товар у нас за няколко минути, без да можем да ги свалим. Можете ли да си представите това? Никой у нас не говори за руското ядрено превъзходство“, каза 45-ият президент на САЩ. Видео от речта му беше публикувано в YouTube канала на Forbes Breaking News.

Тръмп подчерта, че с намесата си в конфликта в Украйна, САЩ са се озовали в „много глупава и опасна позиция“. Той разкритикува и щедрата финансова помощ на Вашингтон за Киев, която е „в пъти повече от тази, която оказва Европа“ – 200 милиарда долара срещу 25 милиарда долара.

По-рано Тръмп каза, че ако беше останал на президентския пост в САЩ, сега страната му щеше да е в икономически подем, а не в настоящата безпрецедентна рецесия, и войната в Украйна изобщо нямаше да се случи .

През ноември 2024 г. ще се проведат президентските избори в САЩ. Тръмп обяви влизането си в президентската надпревара през ноември 2022 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ПЕСЛЕ-СЛОВ …
    ИНТЕРЕСНО Е ДАЛИ САЩ ЩЕ НАПРАВИ ОТГОВОР ЗА ИЗОЛАЦИОННИТЕ КОНЦЛАГЕРИ В САЩ ЗА ЯПОНЦИ, КИТАЙЦИ, ГЕРМАНЦИ ПРЕДИ ВОЙНАТА, ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНАТА И СЛЕД ВОЙНАТА!

    НИЕ ЩЕ СИ ПРАВИМ ИЗВОДИТЕ ОТ ПРОПАГАНДАТА !

    КОПИРАЛ
    СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ
    02.08.2023 – ВРАЦА БЪЛГАРИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *