Радев: Промените в Конституцията са Фашистки, това е удар срещу свободата и демокрацията (С ВИДЕО)

„Промените в конституцията, които се кани да направи управляващото мнозинство, не са просто нелепи, те са фашистки“. Това заяви днес Румен Радев.

„Будят тревога банализацията на фашистки тези и деяния в последните месеци. Форумите преливат от агресия. Изготвят се списъци на неблагонадеждни журналисти. Интелектуалци призовават за контрол и цензура над медиите. В същото време се заличава паметта за антифашизма. Българи доносничат срещу българи в сайта „Миротворец“ и правителството не реагира. Тиражират се различни ревизионистки и антисемитски текстове. Свидетели сме на мощна и добре координирана атака срещу свободата и демокрацията и обществото ни трябва да бди“, коментира Радев.

Преди дни стана ясно, че лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов е бил добавен в списъка на украинския сайт от българи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Вчера лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини Радев, че със служебните си правителства е управлявал като диктатор и не е свършил никаква полезна работа.

А днес Радев му отговори: „Аз не искам да слизам до нивото на говорене на господин Борисов и, ако трябва да обвиним някого за това, че г-н Борисов отново започна да наглее, това са Петков, Василев и Христо Иванов, които му подариха индулгенция, легитимация и възможността пак да говори по този начин. Може би в своята изнервеност господин Борисов наруши един стар принцип – че в дома на обесения не се говори за въже“.

„Аз се чудя как си позволява да повдига отново темата за магистралите. Той не е дал отговор на въпроса къде отидоха чувалите с парите, спестени от строителството на неговите магистрали. Магистралите на г-н Борисов в момента се разпадат, защото там има просто един нахвърлян асфалт, колкото за камуфлаж. Това доказаха всички извършени проби“, каза още Радев.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Президентът и народът зад него срещу лакейския ни елит, начело с хитреца, еднокнижник, Бойчето Борисов. Разликата между двамата е огромна, не само в професионално ниво, в нивото на културата, на езика и най- вече на МОРАЛА. Един доказан мръсник с кръчмарски речник, направил десетки издънки и чието дело за извънбрачното му дете се потули отново, пак по заповед от горе. Търпи народе, гледай всеки ден своите политически „ЛИДЕРИ“ как стъпка по стъпка те водят към унищожение.

  2. Не съм, ама никак, фен на банкянското, но по същия начин можем да попитаме как Радев си позволява да говори против Петков и Василев, които сам доведе и инсталира начело на държавата. И сега ще говори,че били фашисти. Ти, бе Радев, ти ни ги натресе тези фшисти. Кой позволи на Киро простото да гази българската Конституция? Кой излезе и заяви, че Киро бил българин в сърцето си, когато той извъртя номера с двойното гражданство? Правиш се на тапа, нали. Искаш и ние да се правим и има мнозина, които наистина ти уйдисват на акъла, но има и такива, които помним.

  3. Радев,Радев ти с вдигнатият юмрук ни докара тези продажни,престъпни мекерета.
    Късно е чадо да показваш че си с НАРОДА.ТИ МУ ПОКАЗА ГОЛЯМ СРЕДЕН ПРЪС.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *