Кристиян Шкварек: Изтърбушиха целия Наказателен кодекс, за да добавят навсякъде “…и сексуална ориентация”

Цитирам думите на познат Народен Представител за това, което се случи на последното заседание на Парламента:Изтърбушихме целия Наказателен кодекс за да добавим навсякъде “…и сексуална ориентация.”

Всички ЛГБТ организации в страната оповестиха тържествено най-голямата си победа от 2004-та година насам. Целият наказателен кодекс на Република България беше променен от депутатите така, щото да създаде в страната ни две категории граждани. Една по-ниска (всички вие) и една по-висока (хората с „нестандартна сексуална ориентация“).

За престъпления срещу хора от по-високата класа граждани, тези с различна сексуална ориентация, което може да значи каквото те си решат или измислят утре, вече ще има по-строги наказания. А ако някой посегне на вас – наказанието и присъдата му ще са по-леки.

Например, ако някой набие дъщеря ви, той ще получи определено наказание. Ако някой набие съседа ви, който е „с нестандартна сексуална ориентация“, той ще получи по-сурово и тежко наказание. Защото битият от втория случай е специален. Защото е от по-висшата класа хора. От онези, около които на практика вече се върти целия „развит свят“.

Сред престъпленията, които ще се наказват по-тежко са включени и:

5. Проповядване или подбуждане към дискриминация, насилие или омраза чрез средствата за масова информация (чл. 162, ал. 1)

И това е може би най-ключовата промяна. Тя директно цели да запуши устите на всички, които са несъгласни с ЛГБТ идеологията и онова, което се случва в обществата, превзети от нея. А кой определя коя реч „подбужда към дискриминация или омраза“? Те, разбира се, с техните НПО-та. А ако следите дейността им от години, ще видите, че умеят да откриват подобна реч в практически всяка критична или несъгласна с идеологията им мисъл. Така минимум 90% от българите от вчера са престъпници и вече е въпрос на селекция кого биха желали да подведат под съдебна отговорност ЛГБТ-организациите. Такива като мен, предполагам, ще са първите.

Тъкмо поради това, че готвят подобно нещо от години, ние от „Месец на Семейството“ вече втора година заставахме зад 3 конкретни каузи/правни искания, които популяризираме по време на нашето шествие. Третото от исканията ни е държавата да ГАРАНТИРА, по американски модел, пълната свобода на словото и изразяването, най-вече на религиозни и политически възгледи.

Надявам се сега виждате защо искахме и ще продължаваме да искаме това. Защото тези хора тихомълком създават общество, разделено на класи по сексуален признак. На по-висши и по-нисши. А, пропуснах, ще има и трета класа – състояща се от такива индивиди, които няма да имат право да говорят, защото възгледите им ще бъдат разглеждани от „правозащитни“ трибунали с риск от затвор.

Кристиян Шкварек, Фейсбук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *