Тръмп: Ако не започнат преговори между Русия и Украйна, ще стигнем до Трета световна война

Бившият американски президент Доналд Тръмп смята, че е необходимо незабавно да започнат преговори за прекратяване на конфликта в Украйна, в противен случай той може да прерасне в Трета световна война.

„Имаме голям проблем – конфликт между Русия и Украйна. …Трябва да вървим към незабавни мирни преговори или ще стигнем до трета световна война“, каза Тръмп, говорейки пред свои поддръжници в Невада.

Наскоро Тръмп коментира още, че безумната политика на настоящата администрация на Джо Байдън към Украйна застрашава с конфликт от световен мащаб. Тогава той изрази мнение, че ако демократите не бяха фалшифицирали изборите през 2020 г. и той беше преизбран за президент на САЩ, конфликтът в Украйна „нямаше да започне“.

„Не забравяйте, че при Буш-младши те загубиха Грузия. При Обама те загубиха Крим, а при Байдън загубиха всичко. Но при Тръмп нищо не бе загубено“, каза бившият държавен глава, цитиран от американски и чуждестранни медии.

„Ще получим милиони загубени животи, но вероятно ще получим и трета световна война“, аргументира се републиканецът, говорейки за конфликта в Украйна.

„Заради глупавите ни изявления и действия сме на път да получим трета световна война. Искаме да помогнем на тези хора (в Украйна) но не им помагаме, а ги унищожаваме. И в добавка рискуваме да получим трета световна война – заради начина, по който се държим по този въпрос“, предупреди Тръмп, подчертавайки, че в този вид конфликт „няма да има победители“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. _ ДОБРЕ ДОШЪЛ ОТНОВО ТРЪМП ! ИМАШ ОДОБРЕНИЕТО НА ЦЕЛИЯ СВЯТ ! РАЗБЕРИ СЕ И С КИМ ЧЕН УН САМО ТИ МОЖЕШ ТРЪМП !

  2. И този въоръжаваше урките.
    И този можеше да избегне 3тата световна.
    И този не преговаряше с Русия за се избегне 3та.
    И този като всички англосаксонски фашисти мислят
    само как да ограбват и унищожават.
    Не му вярвайте.

    • Някога човекът е познал, кой вълк е най-малката опасност и го е превърнал в куче. Има и една стара максима, „Врагът на моите врагове е мой приятел“. Тръмп, в момента, може да бъде поставен някъде между тези категории.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *