Костадин Костадинов: Преговорният екип на ГЕРБ е добра шега – с две от най-омразните лица на българския преход

„Всички имаме едни и същи проблеми, друг е въпросът, че някои обичат да ги загърбват или неглижират, а други дават различни решения. Ние ще предложим нашето виждане, а дали то ще срещне подкрепа в Народното събрание, зависи от другите народни представители“. Това каза пред БНР Костадин Костадинов, лидер на партия „Възраждане“.

Костадин Костадинов определи като „добра шега“ съставянето на преговорния екип от страна на Бойко Борисов: „Да сложиш в преговорния си екип две от най-омразните лица на българския преход, това не е покана за съставяне на правителство, а покана за отказ от преговори. Що се отнася до ПП – няма какво да разговаряме с тях, по-добре да се свържем с Американското посолство. Ние сме готови да вземем третия мандат. Няма значение личностите в успелите държави, а политиките и решенията на проблемите. Винаги се вторачваме в личностите, а не в това, което предлагат те“.

В предаването „Неделя 150“ той посочи, че от „Възраждане“ никога не са гонили журналисти, а „чужди агенти на влияние“: „Журналистът е този, който дава всички гледни точки. Американските медии в България представят едностранчиво нещата и манипулират общественото мнение… Ние нямаме нищо против хората, които работят в тези медии, но не желаем да имаме нещо общо с медиите, в които работят. Моралът ни не го позволява“.

По думите му не е проруско да искаш да напуснеш ЕС.

„Защитата на българския национален интерес е отъждествявана от американските медии в България като защита на руския интерес. Това е тяхната мантра“.

Интервюто с Костадин Костадинов можете да чуете в звуковия файл.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Костадинов продължава да бъде последователен. Някой тук не се ли чувства прибързал с плювките?

  2. КОЦЕ,АКО ТИ И ТВОИТЕ ВЛЕЗНЕТЕ В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ
    И ГО УЗАКОНИТЕ,ТО ТИ И ТВОИТЕ СТЕ СЪЩИТЕ МЕКЕРЕТА.
    НЕ ВЛИЗАТЕ В ДАТАТА НА СВИКВАНЕТО И НЯМА ГО
    ТОЗИ ПРЕСТЪПЕН ПАРЛАМЕНТ.НОВИ ИЗБОРИ И НЕКА ВОЕННОЛЮБЕЦА
    ОТ ДОНДУКОВ ОБЯВИ ВОЙНА НА БРАТСКА РУСИЯ.

  3. Костадинов трябва да иде в парламента и ще иде. Там да изложи позицията на нормалните българи ясно и твърдо. Тия глупости на тъпите гъбари дето не гласуват, че и акъл дават, айде на Женския пазар, а не тука!

  4. Разликата между моралното и интелектуално ниво на Костадинов и Борисов е ОГРОМНА.Може да се каже, че няма и грам прилика.Трагедията, националната, че това не се вижда от един огромен процент хора, не става въпрос за старите, бедните и мизерните, става въпрос за образованите, за интелектуалците.Прости ли сме,тъпи ли сме да не разберем,че под думата приватизация се случи разпродажба на националното богатство, под думата диверсификация се разбира замяната на евтиното руско оръжие с американско, под демокрация и евроатлантически ценности абсолютен диктат и колониална зависимост. Пък НАТО е тарана на Америка във войната и с Русия и Китай.Е къде греши Костадинов???Съчетанието на тъпота, подлост и продажност може да има само един резултат, тихото ни и без война изчезване като държава и култура.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *