Трифонов с Нелепо Обяснение за Срамното си Интервю : Репортерът на „Монд“ не ме е разбрал!

„Чета непрекъснато интерпретации на интервюто, което дадох за “Льо Монд”. Искам да отбележа, че репортерът на “Льо Монд” или пък преводачът, който превеждаше от френски, нещо не са ме разбрали. Явно и в чуждестранната преса има хора, които не си вършат добре работата. Това написа днес лидерът на ИТН във фейсбук профила си в опит да се оправдае за изречените от него нелепости в интервю пред френския вестник „Монд“. Ето какво написа още Слави:

„Истината е следната – по отношение за пропагандирането на хомосексуализма сред подрастващите, моето мнение е упоменато в учредителната декларация на ИТН: “Безусловна защита на семейството и семейните ценности”. Тоест, или репортерът не ме е разбрал, или преводачът не му е превел. Точка.“

Слави Трифонов

Ние от Скандално.нет обаче сме скептични относно истинността в днешните оправдания на Слави. Ето точния цитат на казаното от него пред „Монд“: „…Законът в Унгария, забраняващ да се говори на малолетните за хомосексуалността, по-скоро ни дава доказателство, че „ЕС трябва да се трансформира от съюз в единна държава“, за да се попречи на това и в другите държави свободата да стане като тази в Унгария“. За какво неразбиране от страна на френския журналист или преводача може да става дума въобще?!

Но дори да е прав относно неточния превод на думите му за джендъризма, в днешното си изявление, Трифонов не отрече да е проповядвал за превръщането на ЕС в единна държава (нещо, което ще унищожи българската ни идентичност и древната ни 13-вековна култура). Не отрече да е казвал и че България няма и не трябва да има общо бъдеще с Русия. Все соросоидно-глобалистки идеи, които си вървят в пакет и с джендър-политиката на идентичностите. Проповядват ги всички НПО-та, а неолибералните им спонсори държат те да пропагандират сред обществото пълния пакет от този сатанистки бълвоч, като го представят като „евро-атлантически ценности“. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. СЛАВИ НАРОДЕН ПРЕДАТЕЛ СТОЙ ДАЛЕЧ ОТ ПОЛИТИКАТА НЕ ТИ ВЯРВАМЕ

  2. Хайдее, тоя още не е помирисал политиката и вече взе да се изказва ултимативно, Боко номер 2 – не са ме разбрали и точка. Остава да добави :Казах!
    Явно е объркал представителите на Монд със сценаристите си.
    Хората имат запис на интервюто и ако са с чест и достойнство следва да му потърсят сметка за това, че ги изкарва непрофесионалисти. Да му спретнат един хубав процес с едно солено обезщетение.
    А на всички които гласуват за него – честит ви нов Боко. Предишния поне беше физически здрав като бик и почти толкова умен, а този е точно толкова умен и нарцистичен, плюс, че физически е взел-дал.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *