Тревога! Съмнителни роти от бежанци – мъже щурмуват границата ни!

границаЦели роти от млади мъже, които са  между 18 до 30 годишни и се представят за афганистанци или иракчани,  щурмуват българската граница от два  месеца.

Това са данни  на данни от МВР. Често границата пресичат по 50 мъже, с които върви само едно семейство с малки деца. То служи за прикритие на добре обучените по данни на различни разузнавания бойци, които нахлуват в Европа. Напоследък в групите се намират и дезертьори от Ислямска държава и членове на същата държава, които нарочно ще бъдат внедрени в ЕС и ще бъдат задействани при нужда.

Граничарите спират, когото могат, но много успяват да минат границата  и се насочват към Сърбия. В бежанската вълна вече са внедрени агенти и шпиони на ислямистите, което е бомба със закъснител.

Огромна част от бежанците се установяват в Германия, Белгия, Дания, Франция и други страни, които обявиха, че ще ги приемат.

Автогол ли си вкарва Европа с демонстрацията на голямата си лоялност и хуманизъм? Това се питат стани като Унгария и Чехия, които пък затвориха границите си и буквално за дни направиха огради.

Спорен остава и въпросът със застреляния от български граничар афганистанец. От ЕС вече ни размахаха пръст да се отнасяме по-хуманно с бежанците, а прокуратурата днес започна разследване за убийство по непредпазливост.

.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *