Лудост! Британец отряза ушите си, заради любимия си папагал

ПапагалАнгличанин  отряза ушите си, за да постигне отдавнашната си мечта да заприлича своя папагал.

Той бил влюбен в пернатото и непрекъснато си правил корекции да увеличи  приликата между двамата.  56-годишният Тед Ричърдс вече има 110 татуировки и около  50 пиръсинга, направени по  цялото му тяло.

Вманиаченият мъж дори е срязал езика си и го оформил, за да постигане максимално сходство със своя шарен любимец. След всяка промяна той си правел снимки да покаже все по-голямата прилика.  Последната интервенция, за която едва убедил лекарите и на която се подложил доброволно, била 6-часова операция по отстраняване на ушните му миди, тъй като папагалът му нямал такива.

Мислех, че ще плаша хората, но те ме харесват. Най-доволни са децата, които срещам по улицата. По-малките ме сочат с пръст и се смеят, а по-големите  идват при мен и искат да се снимаме заедно. Никога не им отказвам, защото изглеждам страхотно”,  хвали се  мъжът от Бристол, който внезапно се превърна в знаменитост и ще кандидатства за Книгата на Гинес.

В дома си  Ричърдс гледа четири папагала,  игуана и един питбул, който гордо разхожда всеки  ден. 31-годишната му приятелка не само не е ужасена  от него, но и подкрепя всичките му действия.

Сега британецът планира да удължи носа си като клюн и съвсем да заприлича на папагала си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *