Падение! Пламен Богданов се метна в обятията на бивш любовник на Азис!

Пламен АзисБившото гадже на Азис – Богдан пусна снимка с брадъра Пламен Богданов в социалната мрежа и предизвика поредния смут кой е Пламен и с какво се занимава.

Някои логично заподозряха пореден опит за пиар и решиха,  че двамата просто се правят на гаджета, за да си вдигнат имиджа, пише hotarena.net.  Други се чудят кой кого сваля и кой каква роля играе в двойката, а трети не без основание се чудят каква е  се*суалната ориентация на Пламен.  За нея  пък травеститът Магита отдавна проговори – бившият  футболист не подбирал и предлагал услугите си на жени, мъже и семейни двойки.

Брадърът не спира да обикаля чалготеките и всяка нощ е в различна и с различна компания. А най често се появява там, където има участие Преслава и я гледа дълбокомислено от някое  сепаре. Лъснаха и лъжите, които той изрече. Не е бил любовник нито на Преслава, нито на Джена, а си измислил историята, за да го вземат в предаването и там  да рекламира прелестите си, разхождайки се почти непрекъснато по бельо с леко смъкнати гащи.

Хората обаче започнаха да се питат какво всъщност работи Пламен. В свое интервю той каза, че харчи по 100 лева на ден, но никой не знае  откъде ги печели и  какъв е този негов занаят, от който  печели по 3000 хил. бона на месец.

Отговорът е повече от ясен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *