Топ Експерт по Сигурността СЕНЗАЦИОННО: Никога няма да заловят Избагялите Затворници! Ето защо:

Ни вест, ни кост от избягалите затворници Владимир Пелов и Радослав Колев. Каеквото и да ви говорят, знайте, че към момента МВР не разполага с никаква надеждна следа, по която да ги търси. Полицията ги издирва вече цяла седмица, но без какъвто и да е резултат. А с всеки изминал ден, шансовете двамата опасни рецидивисти да бъдат заловени – намаляват, предупреди днес експертът по сигурност проф. Николай Радулов.

Владимир Пелов е особено опасен, тъй като няма какво да губи – той е с 30- годишна присъда без право на обжалване. Има четири убийства в досието си и животът за него не е ценност. Дано само да няма невинни жертви, заради немарливостта на властите, които допуснаха скандалното бягство от Централния софийски затвор, коментира още експертът.

Не е нормално да няма оставки на най- високо ниво след подобно абсурдно произшествие, категоричен е проф. Радулов. Бяха уволнени шефът на затворите Свилен Цветанов, както и шефа на Софийския централен затвор Петър Кръстев. Но защо прекият им ръководител и човекът, който ги е назначил, министърът на правосъдието Цецка Цачева – се покри? . МВР-министърът Валентин Радев също запази поста си. И дори определи като „нечестен“ призива той и Цецка Цачева да подадат оставки заради избягалите затворници. Защото не била само тяхна вината за срамната издънка. Редно било вината да се сподели от всички (включително и от всички министри на ведомството от 89-та г. насам).

ГЕРБ използва ситуацията като контра срещу протестите на надзирателите за по-високи заплати. Управляващите нарочно принизяват справедливите искания на надзирателите и се опитват да прехвърлят вината за разбитата система върху тях, смята проф. Радулов. Но всъщност надзирателите не протестират само за заплати. Ето ви само един казус: Ако един тъмничар бъде убит на работното си място, държавата не помага на семейството му по никакъв начин. Т.е., исканията са свързани с нуждата от реформи в сектора, с нуждата да бъдат наети повече служители в затворите, тъй като към момента броят им е крайно недостатъчен. И чак на последно място, става въпрос за пари. Но управляващите се опитват да насъскат обществото срещу служителите в ресора, като внушават следното: „Те протестират за пари, а нищо не вършат“. Същото беше и с учителите, и с лекарите, и с учените от БАН, ако си спомняте“, продължава Радулов.

„Държавата дава знак, че не се интересува нито от съдбата на отделния гражданин, нито от обществото като цяло“, заключава проф. Радулов. И едва ли някой ще го опровергае.

Да. Държавата България е оставена на автопилот. И когато катастрофира и се разбие, управляващите от ГЕРБ са последните, на които ще им пука. Бойко Борисов и кохортата му са ангажирани от Запада като колониална администрация на Територията. А Той лично заработва с про-западен слугинаж на международната сцена. Казано с други думи, Борисов търчи из Западните Балкани и лъже лидерите им, че ще им е много добре, ако се присъединят към ЕС и НАТО. Премиерът почти не се свърта в България, за да си заработи пред Господарите следващия пост – президентския.

А кой се занимава с вътрешните дела на страната? Отговорът е: Никой! За шайката ГЕРБ България е само територия, която им е дадена от Запада да надзирават. Няма значение колко души ще останат, колко ще се махнат. Недоволните имат изход – да напуснат територията. А оставащите – те саили прекалено възрастни, или прекалено глупави, или просто обичат да живеят в кочина. Има и такива. Все пак е въпрос на вкус и светоглед.

Прави ли ви впечатление, че ГЕРБ от години дори не си правят труда да говорят за каквито и да е „политики“? Не говорят за… перспективи, за… бъдещето на страната, на населението?

Няма и да кажат нищо по тези теми. Защото такава е глобалната западна заповед. Единствената им функция е да имитират управление. Затова и ГЕРБ са се заели да осребрят на 100 % властта, дадена им от Запада. Че не се знае докога ще са те. Затова и хич не им дреме, че двама убийци са избягали, разхождат се на свобода и могат да наранят някой невинен човек. Цялата държава е впрегната единствено и само в доходоносни и мащабни далавери в полза на управляващите, като сделката с ЧЕЗ. Например. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Уважаеми проф.Радулов,държавата България не се управлява, защото е под диктата на власт и властници,
    а не управляващи.А ако някой си е мислил,че тези не са пуснати, а са избягали–означава само едно,което ще ми е трудно да го напиша, и за това ще се въздържа. Когато се проумее, че власт и управление са коренно различни процеси–тогава може да има държава.
    Политика и власт са скачени съдове–те изключват управлението.ФОРМИТЕ ПОЛИТИКА,ВЛАСТ И УПРАВЛЕНИЕ,
    имат точно съдържание,а не безпочвени обяснения.
    Те са назначени да властват–къде и в какво е противоречието–те изпълняват точното си предназначение. Злото е много по-дълбоко, отколкото изглежда. Нищо лично–само едно мнение.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *