Тони Димитрова ИЗПЛАКА: Усмихвам се, а сърцето ми кърви! Виж Тук:

Тони Димитрова е тотално съсипана от смъртта на майка си.
Минаха три месеца откакто певицата изгуби най-скъпата за нея жена, но тя още не може да се отърси от преживяното. „Усмихвам се на хората, давам си вид, че съм смела, но душата ми кърви“, изплака в свое интервю изпълнителката на „Ах, морето“.

Бургаската прима отказа да празнува рождения си ден тази седмица, защото не беше в настроение нито да черпи, нито да се весели. Тя навърши 54 години, но датата съвпадна с траурна дата- три месеца от смъртта на майка й. И Тони предпочете да отдаде почит на жената, която я е родила, вместо да се забавлява.

Майката на Тони Димитрова е човекът, който стоеше най-близко до нея, който я насърчаваше да следва мечтите си, даваше й крила и я окуражаваше да продължава да развива таланта си.

Тя беше и тази, която застана плътно до дъщеря си след раздялата й с шофьора Милен. Тя беше тази, която сама отгледа щерката на Тони- малката Магдалена, докато Тони градеше кариера и търсеше любовта, която дълги години не можа да открие.

„Винаги, когато се прибирах, знаех, че мама ме чака. А сега я няма!“, въздиша певицата, която още е в депресия от неочакваната кончина на родителката си.
В днешните тежки за нея дни най-голяма опора са й вече порасналата й дъщеря Магдалена и любимият й Иван. Тони и колегата й музикант Иван Димитрова се откриха твърде късно, но и двамата твърдят, че всеки е открил в отсрещния сродната си душа. Иван овдовя преди 3 години и двамата самотници неочаквано се влюбиха. Сега живеят заедно, заедно си гледат децата… но не бързат да минат под вечнило, за да не развалят магията на любовта.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/6P4hrQKNrP4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *