Терористът от Нова Зеландия посетил България месеци преди атентата! Свързан е с украинските неонацисти от батальона „Азов“! Шокиращи подробности:

Извънредно! Стрелецът от Нова Зеландия е посетил България в края на 2018 г. като турист. Това стана ясно от спешна среща на службите за сигурност с правителството. Стрелецът от Крайстчърч обходил у нас туристически обекти, свързани с битки между поробените християни и османските войски.

Нападателят, който уби 49 души в джамии в Нова Зеландия, е бил в България в края на миналата година. Лицето му е засечено от камерите на два български гранични пункта.

„Преди да дойде в България, терористът от Крайстчърч – Брентън Тарант, през 2016 г. е бил в няколко други държави от Балканския регион. Установено е негово пътуване до Сърбия. След което е пребивавал за кратко в Черна гора, Босна и Херцеговина и Хърватска. Това са данните, които са известни до този момент.

На 9-ти септември 2018 година Тарант е кацнал на летище „София“ с полет от Дубай, а на 10-ти ноември е наел автомобил, с който е извършил пътуване до няколко града – София, Дряново, Плевен, Велико Търново, Благоевград, Казанлък, Банско, Бачково… След което на 15-ти ноември е заминал за Букурещ и от румънска територия се е придвижил до Унгария.“ Това разкри главният прокурор Сотир Цацаров пред медии по случай българската следа в атентата в Нова Зеландия, при който загинаха 49 души.

„Това, което може да се каже на този етап е, че няма данни за терористична връзка на Брентън Тарант с нашата територия. Версията, която се споделя, е че целта на пътуванията му в Сърбия, Хърватска и Черна гора, както и идването му в България, е била единствено да посети исторически места, свързани с кървави сражения между християни и мюсюлмани. Поддържаме постоянна връзка с разследването в Нова Зеландия и Австралия“, посочи още Цацаров.

Бойното снаряжение на терориста Тарант

Основните свидетелства за визитата на Тарант в България през 2018 г. са записите от няколко камери и други документирани доказателства на службите от съседни държави. Чака се обаче паспортна информация от Нова Зеландия и пълен профил, по който да бъде довършено разследването. Още не е ясно и дали кървавият стрелец е имал контакти с български граждани.

Сред бойната му екипировка се откроява символът на неонацистите от полка „Азов“

Терористът Брентън Тарант е на 28 години, родом от Австралия. По време на стрелбата в двете джамии в Крайстчърч е носел на главата си камера, чрез която предавал на живо кървавата касапница в интернет. А оръжията, с които безмилостно е екзекутирал молещите се мюсюлмани, са изписани с имената на български и сръбски войводи, вдигали въстания срещу ислямските си поробители.

Брентън Тарант е свързан и с украинските неонацисти от полка „Азов“. Освен другите доказателства, за това свидетелства и неонацисткия знак на въпросната организация върху един от автоматите му. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ТУК ГО Е ПРИКРИВАЛ ШКЕМБЕ ЧОРБАТА КАРАКАЧАНКАТА И ВСИЧКО БЪЛГАЛСКО КОЕТО Е ИМАЛ НА ЧЕЛО С ПАСПОРТА МУ ГО Е ДАЛ ТОИ В ЗАМИЯНА НА МНОГО ЕВРА ОТ ТАМ МУ Е ТРЪГНАЛ БИЗНЕСА С ПАСПОРТИТЕ.ТАКА ЧЕ ИМА ОЩЕ МНОГО ТЕРОРИСТИ С НАШИ ПАСПОРТИ

  2. Нямат право да трият милиони споделения на видеото на разстрела на мюсюлманите в джамиите!Ние имаме право да знаем ,защо го е направил този човек и никой няма право да ни отнема това!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *