Татяна Дончева: Правителството Пада тази Зима, през февруари!

И трите досегашни правителства на Борисов се превърнаха в символ на корупцията, некадърността и продажничеството. Но сегашната управленска коалиция на ГЕРБ с псведо-Патриотите би рекорда по неграмотност, а вече проявява и насилие. Третият кабинет на Бойко Борисов съвсем го подкара през просото. Няма начин ГЕРБ да завършат мандата си и най- вероятно сами ще го прекратят. Това коментира днес Татяна Дончева, лидер на „Движение 21“.

„Борисов може да е с нулева компетентност, ное хитър и съм сигурна, че съвсем скоро ще развали коалицията и ще отиде на предсрочни избори. Защото така ще претърпи по-малко щети. Правил го е вече това упражнение“, коментира още Дончева.

В момента в администрацията е нещо страшно – цари вопиюща неграмотност и некадърност. Липсата на кадри е потресаваща. За капак, коалиционният партньор и вицепремиер Валери Симеонов публично показа едно отблъскващо отношение към народа, като обиди майките и децата с увреждания. За думите му няма прошка, категорична е Дончева.

Финансовият министър Горанов пък се показа като „отмъстителен, злобен и злопаметен човек. И с това обобщи политиката на ГЕРБ като цяло“ коментира още лидерът на „Движение 21“. (Скандално.нет припомня, че преди дни Горанов отне служебния автомобил на омбудсмана Мая Манолова с потресаващия аргумент, че с държавното возило Манолова обикаляла из страната за да буни народа към революция).

Правителството очевидно е в агония. Но управляващите се надяват предсрочните избори да бъдат 8 месеца преди края на мандата им. Но дали ще успеят да задържат властта още две години? Надали!

Според социолозите, е най- вероятно да има предсрочни избори догодина през септември, наедно с местните.

Зимата настъпва, а управляващите ударно повишават цените и данъците. А доходите почти не мърдат на фона на галопиращата инфлация. ГЕРБ ще трябва да баят за топла и мека зима. В противен случай, народът ще се изсипе по улици и площади и ще ги помете.

Към момента продължава протестът на майките на деца с увреждания, които настояват за оставката на Валери Симеонов. А в много градове на страната се организират протести срещу високите цени на горивата и бедността, където протестиращите директно искат оставката на правителството. През януари и февруари оголелият и измъчен българин ще се сблъска челно и с повишените цени на тока и парното. Напрежението със сигурност ще ескалира. Затова аз прогнозирам, че правителството ще падне още тази зима. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Политиците говорят това, което дебилите искат да чуят. Дончева не прави изключение. Дебили са всички, които СЛУШАТ, но не ВИЖДАТ, какво политиците правят! „По делата ще ги познаете!“ Библията

    • Ради Чухлев,едно е да искаш,друго е да можеш,и трето и четвърто-да го направиш!В тази връзка-народа вижда какво се прави!И ще го свали!

  2. Скандално.нет,ВМРО обсъждат цензура или може би закриване на сайтове,които пишат „неистини“,каквото и да означава това според тях!Аз Ви чета,и бих искала да го правя,КАКТО ДОСЕГА!УСПЕХ!

  3. ЕДНО ВРЕМЕ ИМАШЕ ПОГОВОРКА ОТНОСНО КАЧЕСТВАТА НА НОВО ИЗБРАНИТЕ „РЪКОВОДИТЕЛИТЕ“ …“ НЕ ЗНАЕШ ОТ ТОВА ПРАСЕНЦЕ, КАКВА СВИНЯ ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ“.

  4. Здравейте,Скандално.нет,няма начин да не знаете,че за 11.11.е обявен бунт в много градове.В сайта Национален протест загатват за нещо голямо,дали е така?Иска ми се,и не само на мен.Моля Ви,ако имате информация,споделете я!Зарадвайте ни!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *