Тагарев: „България е готова да се Изправи срещу Русия“ – Анализ на Ал. Сивилов (С ВИДЕО)

Министърът на отбраната на България обяви при посещението си в САЩ, че страната ни е готова да се изправи срещу Русия. Какво точно значат тези думи на министъра? Защо иска да бъде пренаписана историята ни? Какво още обясни за присъствието на чужди войски в страната ни? Конференцията на Тодор Тагарев в Атлантическия съвет в САЩ Виж Тук: https://www.atlanticcouncil.org/event…

Представяме ви анализ на шокиращата реч на Тагарев от историка и анализатор доц. Александър Сивилов

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

  1. Не е виновен само Тагарев, виновна е цялата ни политическа пасмина, начело с банкянския еднокнижник, курполентния красавец и харвардския лъжец, както и една шепа безумници, които са готови да довършат народа и държавата ни. Това, че англосаксонците побъркаха всички държави от задния си двор, години наред, това, че съсипаха и толкова други не стигна, решиха да съсипят цяла европа.“Comment les États-Unis détruisent leurs voisins“Как САЩ унищожават своите съседи.

  2. Тагарев има право! Само, че нито той, нито националните предатели от ПП-ДБ, нито крадците от ГЕРБ са България! Да не забравя онзи(точно така неуважително) дето се самоопредели като натовски генерал.Това са престъпници озурпирали властта в България чрез фалшифицирани избори с помощта на мафиотските посолства на САЩ, Англия и Германия! В изказването му една думичка е сгрешил. Казва, че България е готова да се изправи срещу Русия, но трябва да каже, че е готова да се изправи до Русия. Защото България ще воюва заедно с Русия срещу престъпниците от НАТО! Това иска масово народа!

  3. ГЕРМАНИЯ ОБЪЯВИТ ВОЙНУ РОССИИ В „ДЕНЬ Х“. СРОК И МЕСТО ОПРЕДЕЛЕНЫ

  4. Този долен мръсен нацист Тагарев да не говори от името на българският народ , който никога няма да тръгне срещу Русия. С помощта на Русия ще тръгне срещу САЩ. Този вреден червей за страната ни трябва да бъде махнат. Кой му дава право да въвлича България във война?. Такъв изверг за военен министър не сме имали.

  5. Тук УРОДА магарев направи малка грешка.
    БЪЛГАРИЯ Е ГОТОВА ДА СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ ЦЯЛАТА МРЪСНА ПАСМИНА, КОЯТО Е НА ХРАНИЛКА НА КРАВАРСКОТО И ОЩЕ НЯКОЛКО ПОСОЛСТВА.
    Ние говорим за шепа безродници, предатели, подлизурки, мухльовци и слуги на чужди интереси.
    Русия е далече, но те СА ТУК и могат да бъдат унищожени за 2 часа за доброто на България.
    България НЯМА ДА СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ РУСИЯ.
    Крайно време е да въведем ред в собствената си държава и да дадем на НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ това което заслужават.

  6. Само АК 47 Е СПАСЕНИЕТО! ПРОКЛЕТ ДА СИ,ТАГАРЕВ! САМО БРАТУШКИТЕ ЩЕ ТЕ ОПУКАТ! ГНИДО ФАШИСТКА! ДЛАВА НА ПУТИН! СЛАВА НА РУСКАТА АРМИЯ!БРАТУШКИ МИЛИ,НАШИЯТ ИЗСТРАДАЛ НАРОД ВИ ЧАКА!!! ЗАЕДНО СМЕ С ВАС! СМЪРТ НА ФАШИСТКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ!

  7. Кой ще се изправи? Кой ще отиде да се бие срещу Русия? Ще ходят да събират от улицата хора и да ги душат и убиват ако не искат да ходят да се бият ли? Аз срещу Русия няма да се бия, в затвора ако трябва ще отида, тея дето дойдат да ме прибират, ще ги пребия и тях или ще се съпротивлявам докато ме пребият/убият, но няма да стане тая работа.

    Аз доколкото виждам много българи са станали много пикливи проститутки, от които нищо не става – или са някакви гейчета с западна промивка на мозъка, които се мислят за много прогресивни ама като им се скара някой на улицата и почват да им се подвиват коленете също с едни смешни бради да си прикрият женствената челюст, другите – едни дебели батки с по 50 кг сланина над нормалното тегло, с татуировки и карат разни германски трошки – БМВ, Мерцедес, Ауди, слушат чалга и не могат да проходят 5 мета без да се задъхат и не спират да пушат цигари, да пият евтина бира и да ядат боклуци и да ходят постоянно облечени с анцузи и те с едни бради като рязани мохамедани.

    От тея боклуци кой ще отиде да се бие? Едините ще се препикаят и ще избягат на запад, другите ще се препикаят и ще се скрият в мазата на село.

    • Браво, ПРИЯТЕЛЮ!
      Лично аз , ако ме хванат и мобилизират, послушно ще взема оръжието, че проуча кой от офицерите е с нацистки (натовски) нагласи и в първия бой ще го опукам.
      А при първа възможност ще се присъединя към Руснаците.
      Тези копелета ги лекува само куршум.
      Обещавам да не пестя лекарството.

  8. Магарев да се екипира, да грабва пушката и да поведе с личен пример!
    Да поведе пасмината на своите. Че да ни освободят от себе си и садизмите си. Само те искат да се бият!
    Вие сте враговете на България!
    Българите срещу братята си няма да се вдигнат!
    Ид@от!

    • Съжалявам, приятелю. Това копеле магарев при първия изстрел ще оцапа гащите. Той няма намерение да се бие. Той иска само да освободи територията (според него) България от Българите, като си въобразява, че господарите му ще му издигнат паметник.
      Той ще воюва от кабинета си и ще праща нас и синовете ни на смърт.
      За да се запазим като Народ и Нация, за да не умираме по бойните полета, като нещастните мобилизирани украинци трябва да убием НЕГО и всички като него.
      А бе толкова ли никой не се сеща, че със заличаването на около 200 предатели и родоотстъпници можем да спасим България.

  9. Кой си ти да говориш от името на България?!
    Национален предател-това си!
    При това извършил държавен преврат с цялата си кочина!

  10. Към коментара с многото цифри:
    Само така!
    Знаех си, че има мъже!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *