С Неграмотно Писмо ПП ГЕРБ поздрави „Феновете си“ за 10 години от създаването на Партията! Виж Тук:

Политическа партия ГЕРБ разпрати десетки хиляди неграмотно написани писма до членовете си в страната, по повод десетата годишнина от създаването си. „Хиляди левове са надали герберите за пощенски марки, за да ни облъчват с тази неграмотия!”, пресмятат и се смеят някои от получателите им, които вече отдавна не са фенове на партията, считана от мнозина за „гробокопач на нацията”.

В текста на писмото, обаче, на членовете на ГЕРБ се вдъхва увереност и самочувствие, като се твърди че „ГЕРБ единствени са дали алтернатива на хиляди фенове в България”, „никога не са спирали да отстояват национално отговорна политика” и „ще продАлжат да го правят и за напред”! Пак във въпросните писма до „феновете“ лидерът на ГЕРБ – Бойко Борисов е изтъкнат като „най-успешният премЕер”.

Тайното писмо завършва с благодарност към съпартийците: „Но всички тези успехи за страната и регионите нямаше да станат реалност без подкрепата на членовете и нашите избиратели. Благодарим ви за работата в полза на каузата ГЕРБ и за отговорността, която ни гласувахте – използваме го разумно и смирено. Навлизайки в единадесетата си година отново сме поставени на политически кръстопът, но вярваме, че нашият ще е правилният. (вероятно тук се има предвид, че кръстопътят на ГЕРБ ще е правилният- б.р.)

Няма да се откажем да защитаваме политики, основани на ценности и принципи”, завършва потресаващо неграмотното писмо, в което висшестоящото ръководство на ГЕРБ и подразделенията му по регионите в страната отново доказват не само пълната си откъснатост от реалността и неспособността за самопреценка, но и ниската си обща култура и образованост. (Цитираните части от писмото са без каквато и да е редакторска намеса от страна на Skandalno.net-б.р.)  Skandalno.net

Ето и писмото в оригинал!

Автор: Дарин Стефанов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Пичове, в писмото, което сте снимали, ги няма цитираните грешки! Или публикувайте неграмотното писмо, или не пишете лъжи! ГЕРБ не са стока, но не е това начинът да го показвате, така ставате едни от тях – лъжци, демагози, дървени философи. Надявах са на по-отговорно отношение.

    • Илюстрирали сме текста с писмо от бургаския офис на ГЕРБ. (Явно става въпрос за текст, който е спуснат за разпространение от централното ръководство на ГЕРБ в София до офисите в страната) В писмото от Бургас грешки действително няма. Но не така стоят нещата със същото писмо, разпратено на „феновете“ на партията в Габрово, например! И тъй като габровското писмо е в лошо състояние (разбирай- силно намачкано), антрефилето не се получи визуално добре. Затова си позволихме да илюстрираме статията с „оригиналното“ писмо. Явно не сте ни разбрали.

  2. Пич, ето ти грешките, които и ти не си забелязал- още в първото изречение „много от Вас“. Учтивата форма „ВИ“ се пише с главна буква, когато обръщението е към едно лице. В случая, множествено число, се пише с малка буква.В края на писмото с „благодарим Ви“,грешката е повторена.Пак в края, „поставени сме на кръстопът“! Неправилен израз- правилният е- намираме се на на кръстопът.В текста по-горе, са посочени по-скоро правоговорните грешки, характерни за неособено грамотни хора, каквито са „калинките“ в герберската партия.

  3. Само да кажа,че в пресниманото писмо има поне три пропуснати запетайки. Не е трагедия,нооооооооооооооо техният министър наложи правила за провеждане на зрелостни изпити, при които тези запетайки изяждат главата на децата ви.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *