Разкритие! Виж Защо Бойко Борисов Заповяда на Цацаров да Разследва Москов, Ненчев и Делян Добрев! Виж Тук:

1

борисов затвор

България най-после се събуди и ентусиазъм обзе българското общество! А повод за тази всенародна еуфория стана… о, чудо невиждано – раздважването на прокуратурата и повдигането на обвинения срещу няколко министри!
Експресно проучване на „Галъп“, направено вчера, показа, че 76 % от българите искат всички министри-корумпета от правителството „Борисов-2“ да влязат в затвора!
И не да влязат по принцип, а това да се случи веднага! А не след дълго протакане на делата с хитри адвокатскии маневри пред импотентната прокуратура. Която или не може, или не смее да построи обвинението си качествено. И накрая всички се оказват невинни!
Още по-любопитното в това социологическо изследване е, че хората не се интересуват какви са законите ни. Близо половината от българите са категорични, че:  „Не е важно да се спазва законът, важно е корумпираните да влязат в затвора“.  А някои мнения са направо крайни: „Щом някой е бил във властта- мястото му е в пандиза“!
Най-много от анкетираните се „точат“ на Петър Москов и Румен Овчаров. Москов, когото и болни и здрави са готови да засилят директно в зандана. На трето място е Делян Добрев, на когото 60 % от българите са готови мигновено да разпишат билет за килия… със северно изложение!!!
Само с няколко процента по-малка от тази към Добрев е омразата на народа към военния министър Николай Ненчев!
ненчев1
Добре е! Даже е похвално за видимо посъбудилите се българи, че вече така неистово и яростно настояват виновните да бъдат наказани.
Само че, с риск да разочароваме много наши сънародници, ще кажем, че подобна висша справедливост едва ли ще се случи на България!
Ние сме известни с това, че нито един министър или който и да е голям шеф, от което и да било правителство не е помирисвал затвор. Делата се размиват по някоя от инстанциите и или им изтича давността, или прегрешилите получават оправдателни присъди.
Какво стана с измамницата Мургина? Ами невинна е жената. Съвсем скоро съда я оправда!
Какво се случи с Христо Бисеров, който бе обвинен в пране на пари, недоказани приходи и укриване на данъци чрез влогове в чужди банки?  От две години се случва едно голямо нищо – съдът е на път да го оправдае напълно.
Получи ли присъда Емел Етем?
А Емилия Масларова?
Не, разбира се! И двете се оказаха напълно невинни!
А колко виновни за измами и въобще за окаяното дередже българско изобщо не стигнаха до разпит, камо ли до съд?
Борисов Москов
Ликува в момента народът и смята, че най-после някой министър ще гледа небето през решетките.
Безсмислена радост и надежда, защото никой няма да се озове там!
А както Skandalno.net подочу, активизирането на прокуратурата тези дни срещу министри от кабинета „Борисов-2“ било по поръчка на самия Борисов! Поредната му пиар акция съвместно с цацаратурата, пардон, прокуратурата, за която много ще се пише, но накрая и Москов и Ненчев, че и Добрев ще излязат с високо вдигнати глави и чисти като момини сълзи биографии!
Разгледайте внимателно списъка на обвиняемите. Трима от тях са врагове на Борисов и само един (колкото за цвят) е от неговите хора.
Чрез съдебното дело срещу Овчаров, Бай Х*й иска да удари БСП през ръцете и да й срине имиджа преди изборите.
Чрез Москов и Ненчев размахва пръст на реформаторите – предатели и им показва кой води парада и кой поръчва музиката. Така че или ще слушкат занапред, или когато ГЕРБ се върне във властта – те ще са аут и с присъди на шията.
ГЕРБаджийския министър Делян Добрев пък е с такива смешни обвинения, че задължително ще се срутят още на първото заседание на съда.
Положението при Москов е доста по-сериозно, но той е приятел на Борисов и едновременно заложник на съпартийците си от РБ.
Ненчев си е за затвора, но и за него ще се намерят добри адвокати. Стига да декларира вярност пред Бащицата.
Нека сме наясно: Правосъдие в България няма! Вариант е да си внесем магистрати от Румъния! Тогава съдебните дела може и да потръгнат! Но кой ли пък ще ги пусне през Дунав мост?!
Иначе, в списъка на обвинените от прокуратурата няма нито един човек на Борисов. Няма я Лилито с комисионните от магистралите,  няма го Московски да каже какво става с БДЖ-то и автобусите-ковчези, няма го Лукарски – да му подирят сметка къде е българската икономика, и остана ли изобщо такава след неговото управление… Или се продадохме изцяло на евроатлантическите си господари и дори хлябът ни е вносен…
И най-важното: В списъка на обвиняемите го няма Бойко Борисов!
А той отдавна трябваше да търка наровете, защото дори евроатлантическите му господари го зоват „Кръстник на българската мафия“!
Инак нищо, че криминалните золуми, които стори на народа и 20-те милиарда заеми, с които набълбука България, са достатъчно основание за една сериозна дългогодишна присъда.
Да! И ние сме ЗА!
Корумпираните да влязат на топло и за дълго време.
Но начело на колоната трябва да е пожизнения ни министър-председател /временно в оставка/!
Най-малкото, защото е позволил министрите му да крадат и правят далавери под собствения му нос.
И още… Защото старият му приятел Сретан Йосич го чака и дебне откъм Сърбия да падне от власт… че да си поговорят! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *