Съдия от „Мастър шеф“ се метнал от третия етаж, за да впечатли гаджето си

Мастър ШефЕксцентричният член на журито на кулинарното шоу „Мастър шеф“  Петър Михалчев  падал от третия етаж заради жена си Ина.
Бяхме пресни  гаджета тогава и исках да я впечатля, за да се влюби до живот в мен. На едно парти реших да покажа как се пързалям на парапета на терасата без да се държа с ръце“, разказа през смях той.
Партито беше  на третия етаж в сграда в центъра на София, където таваните са високи. Както се пързалях без ръце, изведнъж паднах и всички помислили, че съм умрял, то даже и аз си помислих, твърди Михалчев. А Ина направо си беше изкарала акъла.

После имах хубавата диагноза  счупени ребра и с комоцио и доста време лежах вкъщи, признава мастерът. Явно обаче това наистина  е впечатлило силно жена му, защото са заедно вече  13 години и се грижат за сина си Марио.

Топготвачът си призна и  за доста гафове в кухнята. „Запалвал съм се на газов котлон, а  газова горелка ми е гърмяла в ръцете, обаче  за щастие, имаше хора които да ми помогнат и да ме изгасят навреме, каза още Петър.

Най-необичайното блюдо, което е вкусвал, е отровната риба фугу в Япония, която се яде по много специален начин. В Стараната на изгряващото слънце той нямал право да влиза в басейни и сауни заради татуировките си, защото било забранено, но винаги като отидел на ресторант, японците го разглеждали с неприкрито любопитство и гледали на него  като на картина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *