Елен Колева аха да изсипе ц*ци, докато се чекне на шалове

Елен цициВъздушен танц с шалове изпълни актрисата Елен Колева в предаването „И аз го мога“. 

Макар и да призна, че номерът е труден и най-важното е да не падне, което наистина е така, Елен реши, че ако ще пада, поне да я запомнят красива. Тя излезе с дръзко изрязан костюм и през цялото време зрители и жури бяха раздвоени какво да гледат. Как се върти във въздуха и увисва с главата надолу, или кога ще изпаднат апетитните й гърди от деколтето, която на няколко пъти аха да се случи.

Точно в този номер стана ясно от какво е породена огромната ревност на Сашо Майонезата към бившата му любима и защо в едно от изказванията си той заяви: Тя непрекъснато флиртува с всеки и всички, даже и без да знае.

Това пролича снощи, когато всички усетиха магията на Елен. И на репетициите, и на сцената, и по развлечена тениска, и по разголено трико, тя залива с толкова чар и сексапил хората около себе си, че те буквално се влюбват.

Мнението на всички от спиращото дъха изпълнение изрази академик Александър Балкански. Той каза, че в двубоя на шалове безспорно по-добрата е била Симона Пейчева, защото е професионален спортист. Но по-надъханата и по-въздействащата е била Елен, тъй като има страх от височини, никога не е правила акробатични номера и за три дни е овладяла нещо, което други научават за години.

Освен това тя пренесе своята женственост на сцената, а това е най-важното за един цирков артист. С тези думи се съгласи цялото жури и единствено на Елен даде пълни три точки, а публиката я избра за победител на вечерта.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *