Супер Скандал! Каракачанов е Вдигнал НЕЗАКОНЕН ТРЕТИ ЕТАЖ върху Луксозния си Мезонет в кооперацията! Скандални Разкрития:

По брой луксозни тераси Военният министър Красимир Каракачанов удари в земята целия ГЕРБ, барабар с шефа и зам.- шефа на КОНПИ! Оказа се, че към суперлуксозния си апартамент от 327 кв. м. на столичната улица Осогово, лидерът на ВМРО има цели пет тераси – две открити и три закрити. А защо закрити?! Ето тук е най-големият абсурд!

По документи апартаментът на Каракачанов е мезонет (жилище на две нива), като първото ниво е с площ от 149,25 кв.м., а второто – 61,02 кв.м. На покрива на луксозната кооперация, непосредствено над второто ниво, има и тераса с площ от 117 кв.м.- отново собственост на патриота. Нотариалният акт за имота е от 2017 г., но военният министър предприема грандиозен ремонт на апартамента още през 2012 г., докато сградата все още се строи. Затова свидетелстват (пред в. Галерия) майстори от строителната бригада, която е работила на обекта в периода 2012- 2013 г.

„Разбихме цялата стена на второто ниво от западния край, за да влезе огромната Г- образна тераса в жилището. С панели и дограма я усвоихме и стана част от апартамента. Пак с панели и дограма покрихме и голяма част от покрива-тераса, където оформихме едно трето ниво към жилището на Каракачанов“, разказват строителите. Лидерът на ВМРО и съпругата му Росица Каракачанова, която към момента е прокурор в Софийска апелативна прокуратура, били почти всеки ден на обекта, за да дават указания на работниците, свидетелстват от бригадата.

Вкарването на терасата към апартамента далеч не е единственото преобразувание, което е направил лидерът на ВМРО. От сателитните снимки на жилището се вижда, че мезонетът е бил превърнат в тризонет, след като е бил усвоен и покрива. Върху него строителите са оформили едно трето ниво към апартамента, потвърдиха и архитекти, които са прегледали кадастралната схема на сградата. Дали Каракачанов има разрешение от общината за подобни преобразувания? Със сигурност – не. Най-малкото по причина, че покрива на кооперацията е обща собственост на всички кооператори и по закон той няма право да го усвоява с покривни конструкции.

Подозрение буди и цената, която военният министър е обявил за луксозното си жилище. Оказва се, че му е струвало смешните 400 евро за квадратен метър – цена, която е много пъти под пазарната. В момента подобен имот в района върви около 1200- 1400 евро квадратния метър.

Допреди да влезе в управлението на страната през 2017, когато Бойко Борисов го назначи за военен министър и вицепремиер, Каракачанов и подопечната му ВМРО се препитаваха като политически номади. За последните 30 години русенският Воевода и шайката му пребродиха целия политически спектър и се коалираха с кого ли не… с едничката цел да седнат на софрата на властта. Къде успешно, къде – не, ВМРО търгуваха на поразия със своите 2 % сигурна подкрепа на всеки, който им гарантира влизане в парламента.

Преди да влезе в реалната власт Каракачанов обичаше да се прави на „човек от народа“ и неведнъж скромно е обяснявал в интервютата си, че със съпругата му живеят все в крайните западни квартали – „Люлин“, „Надежда“, „Овча купел“ – за да бъдел по-близо до Македония. Очевидно обаче вече се е замогнал и се е преселил да живее току на „жълтите павета“. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Всяко чудо е за три дни в България. Сега за Великден са четири почивни дни,така че го смятайте за забравено вече. После идва нова афера или ,,чудо“ и така ден след ден,изживяхме един ,,чудесен“ живот. Благодаря на нашите ,,управници“.

  2. Отвратителен Шкембе войвода! Ама на Великден не се яде свенско, ами агнешко… Който има пари да си го купи, де…

  3. Ся, начи в случая е по-интересно от къде Шкембе Войвода има парите за да направи това, което е направил. А подобен въпрос трябва да се зададе на всички онез „новодомци“, чиито имена цъфнаха напоследък. Тва Цецо, Цецка и ред други…Изглежда политик е доста доходна професия, щото като гледам, през последните десет години всички тия не са работили нищо друго, освен „политици“…Не че не знаем от къде са, но тези, които трябва да зададат този въпрос изведнъж ослепяха, оглушаха и онемяха! Чудо…

  4. ПРАСЕТО КАРАКАЧАНОВ СПЕЧЕЛИ ОТ ПРОДАЖБАТА НА БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ НА ТЕРОРИСТИТЕ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *