Страхотен гаф! Брадърката Силвия се фръцна и остави Гала да си говори сама

Силвия самаСтрахотен и пореден гаф направи скандалната брадърка Силвия и изправи на нокти Гала и цялата Нова телевизия.

След като обявиха, че ще е специален гост  в „На кафе“  Силвия Юрукова изобщо не се появи и за втори път показа, че не спазва никакви правила и приличие.  Тя беше изгонена от  Къщата преди няколко дни за нарушаване на правилника и заплахи и физическа саморазправа с ромката Ирена.

На Гала и на  коментаторите в студиото  се наложи да запълват времето с безсмислени приказки цял час и да призовават Силвия поне да се обади по телефона.

Най-после топлес моделката звънна и заядливо заяви на коментиращите, че нищо няма да им каже и няма да отговаря на въпросите им. Не искам и никой не може да ме принуди, извиси глас тя.

Единствено се извини на Ирена публично за това, че е обидила семейството й и детето й и затвори слушалката. А го направи, защото можеше да последва сериозен съдебен иск за дискриминация и обиди и физическо посегателство от самата Ирена, която отнесе доста „комплименти“ от пияната, а според съквартирантите и надрусана с хапчета моделка, която в модните среди никой не познава.

В Къщата Силвия беше залепена за  чашата  с алкохол, като бебе за биберона си  и след всяко напиване предизвикваше конфликт след конфликт с всеки, който й паднеше пред погледа.

Според слухове, тя е имала краткотрайна  връзка с актьора Мариан Вълев, но понеже призна, че излиза с мъже само за пари, не е ясно дали и този слух не е измислен. С Куката дамите излизат безплатно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *