Намериха „Фермата“, Иван и Андрей наели порутено стопанство край Правец

ферматаПапараци намериха дълго критото място, където ще се състои първият сезон на риалити шоуто „Фермата“.

Всъщност мястото няма нищо общо с ферма и там са построени кирпичени къщи, издълбан е кладенец, има обори за животни и отдавна засадени зеленчукови градини. Наоколо е пълна пустош, има гора, малки възвишения и най-важното наистина няма ток и течаща вода. Прословутият терен е близо до Правец и напълно безлюден. В далечината има малко западнало селце, до което играчите няма да бъдат допускани.

Най-вероятно камерите и осветлението по време на живо предаване ще бъдат захранвани с генератор.

16 играчи отиват да докажат себе си в абсолютно примитивни условия и да се надяваме, ще си вземат само топли и удобни дрехи, а не вечерните си рокли и костюми.

Според продуцентите няма да има скандали, защото трябвало много да работят, за да изкарат прехраната си, но това е лъжа. Българинът, в каквито и условия да го поставиш, все ще намери време да се скара, а ако няма да има скандали, тогава какво ще се излъчва? Моми и момци на неопределена средна възраст копаят кукуруз. Едва ли…Иван и Андрей не търсят това и ако няма конфликти, ще ги предизвикат изкуствено.

Наградата е 100 хиляди лева, а доброволците да се заврат в условия, в които и прасетата не живеят, пак ще са хора, жадни за слава, а не за приключения и труд, сигурни са зрителите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *