Страхливец! Фики тръгна с охрана! Виж защо:

ФикиСинът на Тони Стораро – Фики официално се движи с охрана.

Младият певец има своя сянка – едър мъжага, който е плътно до него и го следва навсякъде, но няма вид да му е приятел. Двамата винаги са заедно, независимо дали Стораро отива на участие, или до мола да си купи риза. Или пък е излязъл просто на кафе.

 Изпълнителят си нае охрана  през март миналата година, когато бе нападнат от горилите на Бирмата и от самия Станоев. Тогава много певци бяха в чалготека да отпразнуват наградите на  „Планета“. Той и Преслава бяха обрали първите места и радостно се целунаха пред всички. Доброжелател обаче изпрати веднага снимка от мига на интимност, който Фики и Преслава споделиха, на телефона на Малката Бирма. Първосигнално любовникът на певицата нахлу в заведението с охранителите си и се нахвърли на младока, който бе с пукната вежда и ходи до „Пирогов“ да му я шият. Преслава също отнесе няколко шамара, защото се намеси да защитава колегата си от горилите.

С цел подобна случка да не се повтори, таткото на певеца му нае охрана. На Фики започна да му харесва да ходи обграден от гардове. Това му придаваше допълнителна тежест  и значимост. Постепенно освободи част от охранителите си, но остави двама, които се редуват да го пазят на смени.  Все пак трябва да се изфука,  нали?

В момента обаче упорити слухове отново спрягат Фики и Преслава като двойка и дори твърдят, че живеят заедно. Фики пак се изплашил, че може да стане обект на отмъщение от страна на Бирмата и е удвоил охраната. А дали са заедно, или това е поредната клюка, кой да ти каже…

https://youtu.be/AeYnY-aW_m0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *