Алисия издивя! Плеймейтка я разделя с Ники Михайлов

Алисия, НикиАлисия вече едва издържа нескончаемите атаки срещу нея и Ники Михайлов.

Някой упорито се опитва да ги раздели и непрекъснато пуска слухове за изневяра на вече бившия вратар на „Мерсин“. Този път претендентката за Плейметка на годината Дилена се похвалила, че Михайлов я свалял. Докато певицата и футболистът приятно прекарвали Новата година, с изненада прочели, че той отскочил за бърза свалка при Диляна и я закачил на скалпа си като бройка. А преди това дълго я свалял във Фейблук.

Този път чалга дивата  искала да заведе дело срещу моделката, защото си  правела пиар на гърба им, най-вероятно подтикната от някого.

За мимолетна връзка с плеймейтката отрече вчера и Ники Михайлов, който бе разпънат на кръст в предаването „Комбина“. Той заяви, че до него има само една жена и не желае да назове името й, тъй като неведнъж се е парил от медии и сплетни.

На въпроса още ли са заедно с Алисия, той отговори, че са се разделили преди две години, защото така е трябвало.  Омръзна ми да бъда медиен герой, тогава се наложи да се разделим, категоричен беше вратарят. Бях млад, наивен, купувах си коли, пръсках пари за внимание, сега имам само две коли и жена до себе си.

На въпроса Алисия ли е тази жена, той отговори – няма значение и нито потвърди, нито отрече.

В същото време преди няколко дни бил засечен  със сина на певицата, когото смята и за свой,  в голям столичен мол на пазар. Ники купи на малчугана маркова тениска за 500 евро, а според негови колеги, Алисия и Валерко живеят заедно с него в огромния му апартамент в София.

https://youtu.be/l97C1GvGNyQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *