Стоте Манекенки пак се разгони, намери си омъжена миска

Ицо новаПоредният трофей на Ицо Стоте манекенки, този път не е  манекенка,  обаче също красива млада дама. Чаровната блондинка е  Яна Наскова.

Тя  е бивша състезателка по спортни танци, а отскоро горда собственичка на бутик и своя модна линия.

Връзката на младата пловдивска дизайнерка с известния бохем е вече от няколко месеца. Светската им проява  обаче станала  преди седмица на конкурса „Мисис България 2014“. Там сред финалистките се мъдрела  и самата Наскова, само че не била класирана в почетната четворка, което много я обидило.

Организаторите я заподозрели в сериозна манипулация и лъжа. Яна била една от първите фаворитки за титлата, която  всяка година се връчва на омъжени българки. Но докато дефилирала и в кулоарите  потресла журито и публиката с доста  фриволното си поведение.

По правилник, всяка  кандидатка била длъжна да подпише декларация, че е омъжена. В един от туровете, тя трябвало да покаже пред публика своя съпруг или други близки членове от семейството си. Съпругът на Наскова изобщо не се появил, а вместо него на сцената излязъл… Христо Сираков.

Победителката  трябва да притежава не само външна красота, но да има интелект, успешен бизнес и поведение на майка, на съпруга и на дама. Участието  на Наскова беше в абсолютен контраст с тези изисквания.  Тя просто явно  объркала конкурса и смяташе, че е за плейметки. Вероятно е получила лоши съвети от своя нов приятел г-н Сираков, който явно от вечните конкурси за миски и плеймейтки, се е преориентирал към такива за омъжени дами, коментираха организаторите.

Наскова пък веднага реагира  на решението на журито и написа  във Фейсбук: „… както знаете подобни конкурси са толкова продажни, че изобщо нямам думи“. С което намекна, че някой е платил да бъде изместена и да спечелят други.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/1FEwKA4RbOk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *