Веско Маринов се разплака: Нямам жена от три години!

Веселин Маринов и ЦветанкаПреди да се разведе с Цветанка, Веселин Маринов  пазеше ревниво личния си живот от чужди очи. Малцина познаваха сърпугата му и децата му и стой стоеше далеч от светските хроники.

Сватбата му с фризьорката Цветанка беше толкова изненадваща за медиите и бързия развод с жена му, че те буквално не можаха да реагират адекватно. И докато свикнат с новата двойка, тя пък се раздели шумно и скандално, а палавата фризьорка бе хваната в изневяра.

Сега Маринов  е категоричн, че въпреки многобройните връзки и афери, които му приписват медиите, въпраки слуховете за много гаджета, от цели три години е без постоянна партньорка до себе си и това много го депресирало.

Той просто  жадувал вечер като се прибира, да намери някой, като му отвори вратата на дома и да го посрещне, обаче  не искал да преживява отново страшното разочарование и болката  от поредната си провалена връзка.

Станах на години, аз съм домошар. Обичам уюта и страшно искам да имам жена до себе си. Явно съм осъден на самота. Ако намеря истинската жена, този път ще простя изневярата, зарича се той, но жена на хоризонта така и не се появява.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/uIsn-rFiw-g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *