Шок! Докато ходел с омъжена жена, Веско Маринов свалял и млади студентки! Виж Тук:

Веско Маринов си купи апартамент не къде да е, а в Студентския град и то точно срещу входа на Националната спортна академия. Там на друг етаж се намира и офисът му, където е настанил личната си секретарка и счетоводителката си.

Вечно плачещият, че няма пари трубадур, който в края на миналата година прибра 1 милион лв. само от два концерта, неслучайно избрал локацията. Имотите били на изгодна цена, а близостта им до студентките го карала да се чувства млад и желан.

Любителят на бързите свалки с млади момичета дебнел девойчетата, които идвали с големи мечти от провинцията. Мераклийките да излязат на голямата сцена се пробвали в студиото на Веско, понеже той бил любимец на майките и бащите им. И му имали доверие.

Някои от прослушванията на по-засуканите девойчета преминавали от студиото в сериозно събеседване в апартамента на певеца два етажа по-нагоре. В любовната му барлога вече следвала почерпка с маркови питиета… докато не омая клетото момиче и не го вкара в спалнята си.

Възмутени съседи твърдят, че герберският трубадур е превърнал жилището си буквално в бардак, през който всеки месец минавали върволици от моми.

Сега обаче настъпило внезапно затишие. Маринов се е покрил и не прослушва никакви студентки. Като гръм от ясно небе му дошли разкритията, че  има връзка със семейна дама от Добрич – скандалната  Веселина Пеева, с която той твърдеше, че били само приятели, а тя негова фенка.

Оказа се, че фенката чак се развела от любов към… песните му и изоставила децата си, за да му топли леглото докато е във Варна. С надеждата, че ще стане съпруга № 3.  Освен това дамата се оказа свързана с данъчни измами,  които правела не само за фирмата си, но и за тази на любимия си Маринов. В момента фаталната любовна двойка Маринов-Пеева е разследвана от икономическа полиция за укриване на ДДС.

Точно по тази причина Маринов се скри и никой не го потърси за жури на риалити предаванията, в които обикновено успява да се уреди всяка пролет.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ПОРЪЧИТЕЛЯТ НА СТАТИЯТА Е "НАРАНЕНИЯТ СЪПРУГ каза:

    ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЕГО:
    През 2008 година в ОСС Добрич има разследване срещу агробизнесмена Иван Гочев. Обвинението срещу него е частично прекратено и досъдебното производство е изпратено във варненската прокуратура, тъй като деянията са извършени в този съдебен район. ИВАН ГОЧЕВ е обвинен, че през 2003 година е укрил ДДС в размер на 126 416 лева. По същото време е получил от САПАРД без правно основание над 203 хиляди лева за строеж на силози за съхранение на зърно. СПРАВКА: ГУГЪЛ

  2. Стига с тоя Веселин Маринов, бе психопат долен ! Вземи прочети нещо смислено и стига си мърсил с гнусния си език сайтовете.
    Определено ВЕСЕЛИН МАРИНОВ е направо светец в сравнение с теб.
    Как СКАНДАЛНО не разбраха, че са ти поръчкови и платени статиите?!?
    Психопата от Добрич – Иван Гочев, който малтретираше Веселина, а сега се прави на грижовен баща.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *