Гери Малкодамска ПОКАЗА НОВИЯ СИ АПАРТАМЕНТ- Подарък от сина на Доган! Не пести пари и купува най-доброто! Виж Тук:

Синоптичката на Нова телевизия Гери Малкоданска гордо  показа новия си дом в „Черешката на тортата”. Тя се осмели да покаже на зрителите къде живее, или по-точно къде ще живее.

Хубавицата  изненада почитателите си, като покани участниците в жилището, което наскоро си е купила, или пък някой й е помогнал да си купи. Това не стана ясно. Домът й, по-скоро кухнята, е обзаведена с вкус и много пари, а домакинските уреди вътре са последен писък на модата.

Неголямото жилище на чаровницата не е напълно обзаведено, а тя пък призна, че не живее в него и си го подреждала ей така, да си го има. Там липсва дори спалня, понеже още не си била купила и я избирала по каталог. А ремонтът на хола продължавал вече 4 месеца.

По време на снимките на формата обаче, синопичката  преживя няколко конфузни момента. Оказа се, че макар и да са скъпи и стилни, мебелите й не са от най-качествените и масата се счупи. Тя едва не се стовари върху краката на гостите и само благодарение на уменията на Петко Димитров, беше закрепена как да е, за да се замаже положението.

Гери нямаше и чинии, нито ваза, затова изтича в скъп бутик да си набави, без да мисли за цената.

Говори се, че апартаментът на синоптичката е купен от знатния й любовник – сина на Ахмед Доган – Демир, с когото тя имаше дълга връзка. Според слуховете, двамата обаче от скоро са разделени, тъй като палавия Демир хлътнал по кльощавата дизайнерка Миглена Каканашева.

Малкодамска обаче не живее в новото си жилище, нито при родителите си и въобще не спомена къде всъщност се прибира вечер.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *