Камелия: ЩЕ СТАНА МАЙКА все някога, но не зная как! Виж Тук:

Фолк певицата Камелия разви добра кариера и след като се отърва от „Пайнер“ и започна да се продуцира сама.

Наскоро русото топлес изкушение пусна нова песен, през април ще пее с Лепа Брена в Пловдив, а на всичкото отгоре ще е и ментор в новия сезон на„Гласът на България“. Нещо, с което малцина нейни колежки могат да се похвалят до момента.

Скоро Ками ще празнува 20 години на сцената и е много развълнувана. Убедена е, че хората отдавна са зажаднели за истински поп-фолк и смята да им го даде. По какво се различават истинските от неистински маанета не стана ясно в детайли, но певицата смята да го покаже на самостоятелния си юбилеен концерт.

Фолкаджийката ще отбележи и друг юбилей – дългогодишната си връзка с приятеля си Цветин. Двамата са непрекъснато заедно, ако не се брои цяла една година раздяла, в която си били сърдити и се срещали само да правят се*с, а в останалото време не си говорели и го дори секса в онзи период го правели някак отчуждено. Така наречената раздяла е, меко казано, странна, но постъпките на родните ни звезди особено от лекия бранш и без това са си странни.

Тази година или догодина с Зветин двамата планирали да сключат брак. „Съвсем навреме, поне още не сте се пенсионирали“, закачат ги колеги на певицата.

„Исках да става майка, но не мога да износвам плода. Правила съм много спонтанни аборти и вече се отказах да зачена по естествен начин“, призна Камелия.

Тя обаче обвини медиите в спекулация. Писали наскоро, че щяла да осиновява дете. „Аз даже не зная каква е процедурата за това нещо. Не съм се интересувала и не ми е ясна“, призна Камелия.

След което добави, че рано или късно ще стане майка. По кой от познатите на медицината начини обаче не уточни. Засега щяла да набляга на кариерата и любовта.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *