Мъка! Лили Иванова се влюби в гей!

Лили голяма129-годишен младеж завъртял главата на Лили Иванова.

Примата на българската естрада дотолкова лапнала по него, че вечер сън не я хващал. За нейно отчаяние до момента чаровникът изобщо не отговарял на чувствата й, което й причинявало болка и обида.

Възлюбеният на певицата бил също от бренша. Той се казвал Юли и е завършил наскоро специалност „Класическо пеене“ в Държавната консерватория. Преди това успешно се препитавал като рекламно лице на различни марки дрехи и парфюми. Още от невръстна десетгодишна вързраст бил луд фен на примата и ходел на всичките й концерти, като я преследвал за автографи.

По онова време естрадната певица нямала и идея, че някъде там в тълпата сред всичките й почитатели стои бъдещата й голяма, но несбъдната любов.

Двамата се запознали случайно. Юли бил много близък с един от музикантите на Иванова и дошъл да чака приятеля си след репетиция, на която се готвили за предстоящия й концерт в НДК.

Певицата ги видяла и поискала да се запознае с него. Тогава тя изобщо не подозирала, че Юли е гей и е гадже на нейния музикант. След срещата Иванова се променила видимо. Почти през ден питала колегата си за „онова младо красиво момче“ и дори ги поканила да се отидат заедно на вечеря в дома й. Точно по време на вечерята Лили разбрала, че е всъщност е влюбена в гей. Това обаче не променило чувствата й към него. Момчето пък, което от невръстна възраст обожавало естрадната икона, изобщо не му минавало през ума какво се случва в главата на неочакваната му приятелка и се отнасяло много мило към нея, но за любов и дума не можело да става.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/sbTbFFM4YnE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *