Кали: Въргала е мъртвец!

Влади отчаянПри поредния скандал между Воче и Въргала, в който тя заби отново хищни нокти в него, Кали не издържа и каза на приятелката си: „Остави го, не виждаш ли, че е мъртвец! Как можеш да се гавриш с жив труп?“.

Певицата-готвачка изведнъж млъкна и фолкаджийката  продължи да се пени пред очите на сваяния актьор все едно го няма там. Това е човек, изгубил себе си, човек, изгубил мечтите си, защо непрекъснато го ядеш? Да го довършиш ли? Знаеш ли какво ми довери той в разговор насаме? Че е дошъл в Брадъра не да играе роли, не за чест и слава, а да изкара зимата.  Своята зима и тази на децата си. Защото не е имал пари и е бил обречен на глад.

Постепенно и в разговори с различни хора Влади открехваше пласт след пласт от съдбата си. Той бил толкова обсебен от идеята да направи филм, че буквално забравил за хората около себе си. Бил сигурен, че филмът ще е стойностен, финансрането свършило, започнал да взима заеми, дори заложил апартамента си. В крайна сметка филмът наистина станал хубав, но той не спечелил нищо от него. Съпругата му се отдръпнала, ужасена, че е оставена сама да се бори с живота и издръжката на семейството, децата му също искали своето, но той не можел да им го даде. Още по-страшно станало, когато той разбрал вината си и започнал да я дави в алкохол. Вместо да се вземе в ръце, той се самосъжалявал. И затъвал в чашката все повече, докато разбрал, че станал алкохолик.

Актьорът започнал лечение и смята, че се е отървал от лошата си зависимост, но в момента няма перспективи, не знае какво ще прави, няма и мечти. В пълен ступор на живота си е и признава това.

Воче изслуша Кали, трогна се, извини се на актьора, че казала, че мирише, призна, че го направила, защото от леглото му й лъхнало, когато лежал болен и двамата се прегърнаха. Час по-късно тя забрави всичко, запали отново моторетка и се нахвърли с поредната канонада отгоре му, понеже преди два дни бил споменал децата й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. А при Воче душата вече е мъртва. Останала е само злоба и истерия.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *