Прекръстиха ВИП Брадър от „Образцов дом“ на „Психодиспансер“

усмирителни ризи АлбенаНай-после образцовият дом на ВИП Брадър си намери точното име. От вчера той е прекръстен на „Психодиспансер“.

Това не е само заради мисията на Людмила Захажаева, която трябваше да отвори кабинет и да се прави на психотерапевт на съквартирантите, а и заради реакциите на самите съквартиранти. Те почти насила влизаха в кабинета й и я слушаха как се прави на доктор Фройд, но когато се стигна до електрошокове и всички бяха облечени с усмирителни ризи, никой не се възпротиви. Причината беше, че ако издържат изпитанието, хем ще имат пълен бюджет, хем ще получат бира и  вино – жизненоважни течности н Къщата.

Дори не се стреснаха, когато по ризите тръгна ток и при всеки грешен отговор на Кучкова или Уош МС, ги перваха волтажи, които ги разтрисаха. На всичкото отгоре в ризите бяха много кротки и мили и не можеха да се бият, защото ръцете им бяха вързани отзад.

Както винаги обаче отново се намери някой да развали хубавата работа и това бяха Тачо и Камелия Воче. Заслепен от омраза към Людмила, Тачо отказа да отговаря на въпросите й. Ти не си никаква и няма да говоря нищо, запъна се той. Ти си измислен психотерапевт. Жени го ръчкаше в ребрата, че това е просто игра, но явно инатливият й мъж отказа да говори и провали мисията.

Черешката на тортата обаче беше както винаги Камелия Воче. На наглед невинния коментар защо се е развела с италианеца и дали наистина е посегнал на дъщеря й тя реагира срещу Въргала като фурия и се закани, че ще го разкатае. Но вие сте много нервна, възможно ли е тази случка с дъщеря ви да ви е направила толкова нервна, избухлива и истерична, попита професионално Людмила. С крясъци – извини ми се, извини ми се, Воче изхвърча от стаята и блъсна демонстративно вратата, а зртелите изпаднаха в размисъл наистина ли е имало изобщо такава случка и дали Воче не е била изгонена от мъжа си зарад истериите, в които прериодично изпада.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Те още от началото трябваше да го кръстят така, а шеф на диспансера да е Воче.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *