Статистиката е безмилостна: БЪЛГАРИЯ СКОРО ЩЕ Е ТРУП!

Последното потвърждение, че българските държава и нация са на смъртно легло, дойде оттам, откъдето управляващата мафия ГЕРБ най-малко би искала.

Прогнозата за „промяна на населението на европейските държави за периода 2017-2060 г.“ (виж таблицата долу под статията-б.а.) е направена от ЦРУ по данни на Статистическото бюро на САЩ, Американският Департамент за търговия и др. И тези данни само потвърждават онова, за което Skandalno.net бие камбаната вече 10 години – България е умъртвена, т.е. мисията на западните ни колонизатори приключи успешно. А изпълнител на тази мокра поръчка е местната колониална администрация на САЩ, която от 10 години се подвизава у нас под кодовото име „ГЕРБ“.

Ето какво се случва: В ход е операция за унищожаването не само на Русия, но и на Източна Европа, независимо че по-голямата част от Изтока вече е в ЕС. Затова и най-унищожени са именно бившите соц. държави – България, Румъния Словакия, Беларус, Унгария, Полша, Украйна, Сърбия, Словения, Естония, Литва, Латвия, Молдова…

Крайно време е да се разбере за какво става дума – за войната на САЩ и Запада за унищожаването на Русия, Източна Европа и Евразия. И най-яркото доказателство за това твърдение е България, която е в безпрецедентна демографска катастрофа, без шанс да я преодолее.

До 2050 г. българският етнос по нашите земи ще се стопи дотам, че вече няма да е държавотворния народ на България. Такъв ще стане циганският или турският етнос, но етническите българи ще са вписани в Червената книга. А след като това се случи, ще рухне и държавността на България. Така ние, народът с 1300-годишна история, ще си отидем безславно в нощта на същата тази история. Чудеса в демографията не се случват. Нужни десетилетия за да се спре такъв демографски срив, но у нас процесите на демографския срив са така напреднали и са стигнали повратната точка, след която няма обръщане на процеса.

Нещата са наистина страшни…

Според данните на ЦРУ още през 2015 г. България е заела първо място в света по смъртност на населението си с 16,6 промила , като смъртността е около 112 000 души на година, а раждаемостта е 62 000. (А сега, през 2019 г. цифрите са още по-зловещи).

От тези резултати следва, че страната ни е и с най-големия отрицателен естествен прираст в света, което е дори по-страшно и от факта, че сме държаватас най-висока смъртност в света.

Съчетанието на двата показателя дава контурите на тази най-страшна катастрофа в историята на България – демографската.

По официални данни населението на България към юли 2016 г. е 7 144 653 души. Но тази цифра е манипулативна, защото прикрива едни 1.3 млн. мигранти, които от години не живеят в България. Без тях, в страната ни живеят по-малко от 6 милиона, от които пък 2,1 млн. са пенсионери. На този фон всякакви приказки за структурата на населението нямат смисъл.

България се оказа болният човек на Европа. Раждаемостта ни падна до равнища, по-ниски от тези по време на Първата и Втората световни войни. Българките просто спряха да раждат и отглеждат деца.

Което е световен рекорд. България, която през 1986 г. стигна население от 9 млн., днес е по-слабо населена, отколкото през 1945 г., т.е. непосредствено след Втората световна война, която беше национална катастрофа, докарана ни от монархо-фашизма на Борис ІІІ.

По-кризисна страна не е имало в Европа през последните 90 години. Няма и да има през следващите 50 години.

Реално ситуацията на България е екстремният израз на онова, което се случва с повечето източноевропейски нации.

Защо депопулацията е така характерна именно за Източна Европа?

Защото този процес е най-характерен за неоколониализма, в който тези държави бяха вкарани от новия си западен геополитически господар след 1990 г.

В страните от Източна Европа жизненото равнище се държи умишлено ниско. Със систeма от мерки, Вашингтон и Брюксел увеличават смъртността ни, намаляват раждаемостта, принуждават нас – новите им европейски роби да ставаме гастарбайтери да мием дебелите задници на западноевропейците, да се цаним като пазачи, келнери, градинари, санитари и прочее колониални слуги в големите им метрополии.

Така САЩ си решават още един въпрос – пълното откъсване на Източна Европа от Русия.

На второ място, след голямоторазграбване на икономически мощности и пазари, в бедната на природни ресурси Източна Европа вече не остана нищо полезно за паразитирането на запада, освен евтината работна сила.

На трето място, процесът на депопулация е стимулиран от западния глобализационен план, който превръща Източна Европа в демографска пустиня.

На четвърто място, територията на Източна Европа се „чисти“ за всеки случай, ако настъпи предвижданата от много специалисти геофизическа или климатична катастрофа в Западна Европа и се появи необходимостта от масово преселване от Запад на Изток.

На пето място, за западната паразитна цивилизация винаги е било от първостепенна важност да унищожава навреме цивилизационните си, идеологически, икономически и религиозни конкуренти. За да продължава да е сама на върха на планетарната хранителна верига. А конкурентът на умиращата Европа е само един – Евразия. И, тъй като Източна Европа винаги е била естествена руска зона на влияние, съответно е се налага и депопулирането на тази територия.

Най-унищожената страна е България, в която западняците първо постигнаха целта си: „България – без българи“. Мисията е приключена.

За 30 години процъфтяващата някога социалистическа България, бе превърната в държава на дегенерати, управлявани от наети от запада агенти- идиоти.

Държавата престана да е партньор. Навсякъде шества чудовищна корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници се вихрят на свобода. И това е съчетано с порочна данъчна система, с разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 2-3 % от населението, а останалите 99 % са превърнати в лумпени без мотивация за смислен живот.

Отговорът на въпросите „Кой е виновен?“ и „Какво да се прави?“ е прост и страшен.

Отговорът е, че западно-колониалната държава на мафията ГЕРБ трябва да бъде убита колкото се може по-бързо, за да не убие нас.

Тази държава трябва да бъде смазана и унищожена без всякаква милост.

Оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корупция – първи, по сива икономика – първи, по скъпи кредити в ЕС – първи, по спад на трудовата заетост – първи, по скъпа енергия – първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за престъпленията на управляваката ни западна агентура от ГЕРБ. И като една черешка върху тази гнусна торта – начело на правителството ни се е застопорил един дебелогъз и нагъл селски бандит. За Борисов става въпрос, ако някой не е разбрал.

Това е и отговорът на въпроса „Какво да се прави?“.

Въпрос, който може да бъде поставен и иначе. „Ние тях, или те нас“, като в двата въпроса и тяхната последователност се крие отговорът. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

  1. СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ВЪЗМОЖНО САМО И ЕДИНСТВЕНО СЛЕД СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА

  2. Всичко това е резултат от така нареченият капитализъм. Той развързва ръцете на богаташите крадците и мошениците, да правят каквото си пожелаят с добрите честните и почтените. Също така той използва богатите страни да грабят и унищожават бедните, в полза на капиталистическия елит. Не са виновни отделните страни, виновна е световната капиталистическа система, чието съществуване за съжаление ще бъде удължено от Русия и Китай, които са в началния стадии на капитализма.

    • Анонимен 1, след теб няма какво да напиша. Изразил си и моето мнение, точно така е! Думата „демокрация“ е за замазване очите и още по-усилено изглаждане мозъците на глупаците. Демокрацията е за олигархията, за народа е робство.

  3. Чета всеки ден . Защо само тук може българина да разбере какво се случва с България , само тук се научава истината . Само тук смели истински журналисти , знаещи личности пишат. Не всички българи – възрастви , млади имат интернет и не подозират всичко това . Чуват само словоизявленията , лъжите от телевизионните екрани всеки ден , погледнете по едно и също време – час, минута по всички канали едновременно са личности от ГЕРБ. За всичко не трябва да се мълчи , да се чуе от всички. Нека НАРОДА ДА ЧУЕ И РАЗБЕРЕ .

    • Тези, които трябва да се стреснат, със сигурност могат да ползват Интернет. За останалите е добре да не го знаят, защото само ще се тревожат, а чувството на безсилие убива най-бързо. „Активното население“ в България е изпаднало в състояние на спешна евакуация и ако това не се промени, старците нищо не могат да помогнат. От друга страна богатите медии умишлено засилват тази тенденция, което няма как да е безкористно. Като капак на всичко, имаме за „вожд“ един завършен егоцентрик, като само това му качество е достатъчно за унищожаване на държавата, а той има и други „дарби“. На последно място, но не по важност, българското население е уж информирано, но изключително пасивно, като болен човек на края на силите си. От това състояние излизаме рядко, при много силна заплаха, а тази с бавното изчезване не е такава.

  4. Човек се ражда за да бъде личност.Демокрацията е начин на живот, който е най близко до биологичната същност на човека. Но този начин на живот трябва да се създаде. Това в България до сега не се случи.

    • Жак от краят на първобитнообщинния строй до ден днешен, демокрация не съществува. При комунизма имахме диктатура на принципи. Колкото и справедливи да бяха тези принципи, все пак беше диктатура. При капитализма имахме диктатура на капитала. Разликата между едната и другата е огромна. Идеята на Маркс беше чрез комунистическата диктатура да се изкорени алчността от човека, след което да се мине към демокрация. За съжаление, комунизмът не успя да изкорени алчността от човка, и той беше победен от своята алчност.

  5. Приятелю/ко/.България не е на 1300 години мноого,много по-стара е.Само календарът на българите признат от ЮНЕСКО през 1986 год.за най-древен и най-точен е на повече от 5 300 години./От нас-у китайците/.Преди толкова е имало българска държавност,нали?На овчари календар не трябва,на владетели-да!!Та,свестете се малко,не ви ходи,като интелигентни българи да развявате нихилистичните 1300,ханове,канове,малък народец,азиатски произход и пр.Вземете та прочетете,поинтересувайте се ,попитайте…

  6. Болен мозък,българска държава на 5300 години.Имаме българска държава точно 680 години до 2019г.

  7. Днешната ни държава е на същият хал преди падането под турско робство.

  8. Не пишете глупости!
    Да не би Люксембург,Монако или Лихтенщайн да са пропаднали,с много по-малко жители от българите?!
    По-добре проявете солидарност помежду си,помагайте си в трудни моменти,за да не се отчайват и бягат българите!
    И правете повече деца и подпомагайте децата и юношите от домовете за сираци и изоставени деца!Извоювайте си права и заплащане,заедно!

    • Това е добре, но то не може да спре кражбите и унищожението на държавата от върхушката.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *