СТАНА НАПЕЧЕНО: Бойко Борисов Назначил Охраната на Пеевски – Не за да го Пази, а да Шпионира Къде Ходи и с Кого се Среща! Виж Защо:

boiko_peevskiТатяна Дончева заяви в ефир, че никой не заплашва Пеевски с убийство и всичко това е огромен политически театър, разигран от службите по поръчка на Бойко Борисов. За който театър Пеевски може би се сеща, но нищо не може да направи.

В разговор с различни анализатори и политолози надделява версията, че охраната на депутата е сложена лично от Бойко Борисов с инструкциите не да го охранява, а да го следи какво прави и с кого се среща.
След като САЩ заповядаха на премиера да отстрани Пеевски от позицията на медиен съпорт на властта и гарант за общия бизнес между ДПС и ГЕРБ, Пеевски панически и под натиск започна да разпродава дяловете си от „Булгартабак“ и други доходоносни фирми. Самият Борисов също е под напрежение – практиката е показала, че тръгнеш ли да отстраняваш свой доскорошен бизнес партньор – той няма да се даде без бой и неминуемо ще ти създаде неприятности. Това обяснява и защо Борисов е прикрепил охранители – шпиони към Пеевски: За да държи под око доскорошния си слуга – да не би да му навреди!

Като ковчежник и бизнес гуру на Доган и Борисов, сега Делян Пеевски е под прицела на много политически и неполитически организации, а самият Борисов, по заповед на САЩ даде заден и го отстрани, тъй като Пеевски прекалено видно в продължение на години игра ролята на негов най-предан медиен и бизнес слуга. ДПС-депутатът преигра – саморазправяше се през вестниците си с всичките му врагове, вместо него. А това буквално боде очите и вече е невъзможно да се прикрива.

Охраната на Пеевски не го пази, а го шпионира! Заплаха за живота му няма!
Охраната на Пеевски не го пази, а го шпионира! Заплаха за живота му няма!

Именно по поръчка на Делян Пеевски грозни и черни компромати изскачаха срещу всеки, който не играе по свирката на премиера.

Моментът обаче вече е критичен след като и в ЕС (например в Германия- б.а.), хвърлиха око на Пеевски и тамошни медии и институции директно го наричат „мафиот“. Което означава, че и Меркел, и Обама не одобряват обкръжението на българския премиер, а индиректно – не одобряват и самият премиер. Откъдето следва, че съвсем скоро главата на Бойко Борисов ще се търкулне! Skandalno.net

А имаше времена, в които Борисов бранеше със зъби и нокти Пеевски! Защо ли?! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Лицемери, жалки двуличници – цялата управляваща клика начело с Борисов, Доган и со. Спомнете си какви протести имаше от платени клакьори срещу назначаването на Пеевски на отговорен пост в кабинета на Орешарски. Сега, след падението на Цветанов, Пеевски стана дясна ръка на великия вожд и учител от Банкя. До кога ще търпим това идиотче?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *