ГЕРБ-ерската Подлога Георги Лозанов Напусна СЕМ ! Уморените Слуги ги Убиват – Нали!? Вижте Коментара, който Взриви ФБ:

гогоГеорги Лозанов изненадващо подаде оставка вчера като член и като председател на Съвета за електронни медии.
Той заяви в специално изявление до всички телевизии и вестници, че е направил това заради политически натиск и заради собствената си съвест.
Поводът за оставката му е исканият лиценз за регистрацията на телевизия „Пик Броудкастинг“ АД, на едноименната медийна агенция „ПИК“. Това преляло чашата на  търпението и на толерантността му.
„Документите на агенцията си бяха наред и в тях нямаше нищо обезпокоително“, твърди Лозанов.
Обезпокоителното е, че моят глас щеше да узакони агресията в медиите, войните, враждебния тон и безпардонност в нашия живот.
Медиите трябва да бъдат безпристрастни, а аз не виждам подобна безпристрастност в едноименния сайт „Пик.бг.“. И нямам основание да смятам, че тази политика няма да я провеждат и в бъдещата си телевизия. Напротив! Просто не исках да съм съучастник в това, което се случва с тези медии, които не подлежат на регулиране и мониторинг.
Поставиха ме пред морална дилема и предпочетох съвестта ми да остане чиста, каза вечният председател на СЕМ.
Той подчерта, че СЕМ се е превърнал в политическа мишена и непрекъснато е атакуван за действията си, или липсата на такива.
Например – свалянето на предаването на Петър Волгин „Деконструкция“ от БНР с решение на ръководството на БНР е рефлектирало и върху Съвета за електронни медии.  По същия начин се е отразило и лицензирането от регулатора  на регионалната турскоезична програма за Кърджали, Смолян и Хасково.
„Когато бе свалено предаването на Волгин, аз бах наречен „лице на полицейщината“. В народното събрание пък едва не закриха СЕМ.
Започна една кампания по разчистване на сметки, в която бях въвлечен и аз.
А тя е против моето лично разбиране за медии и за толерантност въобще.
Чашата преля, когато трябваше да лицензираме и телевизия ПИК.
Не пожелах повече да бъда съучастник.
Там ще се говори на същия агресивен език, който аз се боря да бъде изкоренен от българските медии.
Направих си извода, че в момента СЕМ не е нужен, или по-скоро аз не съм нужен.
Затова и напуснах.
С чиста съвест“, обяснява Лозанов.
КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:
Доколко съвестта на политическия хамелеон и безнравствен медиен слуга на ГЕРБ Гого Лозанов е чиста – не е ясно!
В медиите отдавна царува гласът на омразата, гласът на агресията, гласът на оклеветяването и омаскаряването.
Досега вечният председател не беше в разнобой и конфликт с „моралните си принципи“… но явно някой го притисна и му намаза ските.
Иначе, след толкова години слугинаж на властта“ да го избие на съвест изведнъж, изглежда доста неочаквано, доста ненавременно и направо необяснимо на фона на толерираната от него с години медийна анархия, подлизурство и слугинаж в полза на партия ГЕРБ.
В качеството си на шеф на СЕМ, назначен от партия ГЕРБ Гого Лозанов се саморазправяше най-брутално с малкото останали опозиционни медии и предавания в българското публично пространство. Последният такъв скандален случай беше решението му да спре последното анти-американистко ляво предаване в радиоефира с огромна аудитория – „Деконструкция“ на журналиста Петър Волгин.
Но когато дълго време  си затваряш очите и подкрепяш агресивния език и саморазправата на властта с оредялата от цензура, натиск и безпаричие опозиционна журналистика, няма начин тази агресия да не се стовари и отгоре ти.
Основен физически и социален закон!
Гого, никой няма да жали за твоята оставка! Изпращаме те с презрение! Защото партийните слуги и апологети на диктатурата на ГЕРБ трябва да приключват точно така! Като теб!
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/UIWF9ZLVgtk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Сам ли си даде оставката? Не вярвам. Тази подлога на вечна хранилка!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *