Мишо Шамара към Гого Лозанов: Ти си нелеп пингвин!

0
Сарафа и Мишо Шамара

Мишо Шамара превърна в тотален цирк участието си в телевизионното предаване на Люба Кулезич, където беше привикан да дава обяснения пред тотално проваления в обществен план шеф на СЕМ Георги Лозанов. Варненският рапър този път надмина дори и себе си и в един момент нарече председателя „един нелеп пингвин”.

Водещата направи всичко възможно, за да се заформи сериозен скандал и не престана да подлива вода на словесните опоненти. Първо тя оприличи Шамарчето като „жена в мензис”, която се показвала наляво и надясно. После се нахвърли и върху спечения Лозанов, защото той пък искал да си тръгва по – рано от предвиденото. Мишо така или иначе закъсня, което донякъде обяснява справедливия гняв на Кулезич.

Георги Лозанов

„Няма го тоя Мишо, да ни обясни какво значи това „пуси” и не е ли варненския вариант на „Пуси Райът” – избухна водещата в ефир.

Така или иначе изпълнителят дойде и влетя с мускули в студиото. В течение на разговора той успя да се скара с Кулезич и с Гого Лозанов, когото нарече „един такъв нелеп пингвин”. Освен това го оприличи и с Айнщайн, и поради това нямал право да оценява достойнствата на неговата песен.

Накрая Мишо Шамара се нахвърли и срещу премиера Бойко Борисов и заяви, че в момента рейтингът му е по – висок от неговия и риторично попита, дали на Бойко не му се гади, защото само него и Сарафа дават по телевизията.

„Нашият рейтинг сега е по – голям от този на Борисов, защото поне говорим истината. Бойко, само вече нас ни дават по телевизията, не ти ли се драйфа, не ти ли се гади?” – каза Шамара.

Иначе, присъстващите трябваше да дискутират песента „Бяло, зелено и червено”, която е разследвана от прокуратурата поради малко неясни причини, по изричното нареждане на Гого Лозанов, който в края на разговора помоли Мишо Шамара повече да не го нарича „пингвин“.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=-FcO_w8RLr0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *