Снимат Продължение на „София ден и нощ“! Неочаквано Високия рейтинг на сериала шашна дори продуцентите!

София сен и нощПротиворечивият и необичаен за българските телевизии сериал „София ден и нощ“ ще има продължение.

Филмът няма да завърши както се очакваше в края на май, а ще има нов сезон от септември. Това не влизало в плановете на продуцентите в началото, но се оказало, че към нискобюджетната сапунка има доста голям интерес.

Идеята да се направи от непрофесионални актьори, които нямат никаква школовка, говорят с акцент и при всяка ситуация дежурната им реплика е: „Ти добре ли си?“, неочаквано се оказа печеливша. Много от зрителите припознават себе си или децата си във филма, съдбата на героите е изключително близка до тази на почти всички провинциалисти, които отиват в големия град с надеждата за по-добър живот, но шамарите на живота са просто по-големи и по-звучни.

Въпреки че се появиха десетки публикации за героите – какви са те в действителност, това не накара зрителите да сменят канала. Поли, която вече не играе във филма, се оказа манеканка от „Визаж“ и любителка на полуголите селфита и нощния живот. Дани е третокласен актьор от „Съдби на кръстопът“ и дубльор в няколко истински филма. Рая е преподавателка по танци и бивша участничка в „Денсинг старс“. Марио и в живота си падал по бързи свалки и сменял момичетата като носни кърпички, а Митко пък бил компаньон на мъже в Дубай.

Любопитното е, че софиянци негодуват, че подобни „герои“ са атакували София и са развращават столичната младеж със селското си неморално поведение, а провинциалисти пък се възмущават, че са представени в сериала в нереална светлина – като пълни неудачници.

Истината обаче е, че филмът показва ужасяващата действителност и пълната безпътица на българските младежи – все едно дали столичани или провинциалисти. Свалки, безразборен се*с, безпътица, безработица, нископлатена работа, гавра на богатите с бедните, използването на момичетата като проститутки, пиене, отчаяние и липса на бъдеще.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *