Ужас! Митака от „София ден и нощ“ пращал снимки на члена си на свои почитателки /ШОКИРАЩА СНИМКА/

Митака мадамаМитака от „София ден и нощ” изненада част от фенките с арогантно поведение.

Кристиан Кирилов, както е истинското име на актьора, е ненаситен сваляч и не подбира средствата, когато реши да вкара поредната жена в леглото си.

Замаян от славата си на актьор в сериала, той изведнъж започна да се къпе в женско внимание. Няма постоянна приятелка и прекарва всяка, която му попадне.

Тези дни ядосана фенка издаде, че след като си початила с Митака два часа, той й пратил снимка на половия си орган в състояние на пълна бойна готовност и започнал да й пише мръсотии какво ще й направи. След което най-нахално поискал и тя да му прати своя гола снимка.

Момата се стреснала от доста арогантния и циничен чат и го отрязала. Той обаче не се притеснил, а пратил фотос на еректиралото си достойнство на друга.

„Това му е коронен номер, явно при някои момичета върви, защото почти всяка вечер е с различна дама! Но не завързва сериозна връзка, а хуква като пчеличка при следващата. Митака не иска да се обвързва, а в настоящата си популярност съзря златен шанс да прекара колкото се може повече момичета“, издават подлите му намерения негови приятели.

Митака мръснаВ култовия риалити сериал Митака е наивник, с леко дразнещ мек говор, добродушко, който се хваща на всяка идиотска идея на Коки и е доста симпатичен на зрителите. Дамите пък си падат по него заради изваяното му във фитнеса тяло.

За разлика от екранния си образ обаче Кристиан е патологично самовлюбен. Той толкова обича да си показва прелестите, че винаги ходи съблечен до кръста преди снимки, а когато се преоблича, не се свени да си събуе гащите пред всички участници, за да се порадват на голямото му мъжко достойнство.

Дори на терасата в квартирата си Кристиан излизал понякога гол и шашвал съседите.

Кристиан се славел  като мръсник и почитател на нестандартния секс. Според слухове, преди да бъде одобрен за сериала, той  заработвал като жиголо в Дубай!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *