Шок! Митко от „София ден и нощ“ работил като Жиголо! Виж Тук:

МитакаМитака от „София – Ден и нощ“ се оказа съвсем различен  в реалния живот.

Той се казва Кристиян Кирилов. Във филма сваля мацките една след друга и точи лиги по всичко, що мърда. Но в реалния живот е на другия бряг и от образа му на мъжкар няма и помен.

Фитнес маниакът ходел периодично в Дубай, където си имал собствена клиентела, само че от мъжки пол, разказват негови приятели. Още след гимназията той започнал да работи като модел и даже се снимал в няколко чалга клипа. В песни на Емануела, Лиана и Анелия. Не устоял на предложенията не на певиците, а на останалия технически екип и бързо се ориентирал как да печели пари по лесния начин.

Говорещият меко и на фалцет напомпан мачо участвал във фотосесии, снимал се в списания и постепенно открил, че пари в този бизнес няма. Тогава приятели го открехнали, че има и други начини за печелене на добри суми.

Те го уредили в каталог с хубави момчета, които богати араби си поръчвали по снимка. За целта пътувал до Дубай няколко пъти в годината, уж на ваканция, а там обслужвал клиентите си. Фиктивно екранният Митко бил спазарен да участва в модни ревюта в емирството, за да има алиби защо е там.

Така  Кристиян за нула време натрупал яки пачки, като поддържаното му тяло и големите  мускули му осигурявали сериозно предимство пред пред останалата конкуренция. Тарифата му била  по 500 евро за една нощ, плюс разходите по хотела.
Откакто се снима сериала обаче, Митака бил закотвен в София. Според договора той трябвало да пази имиджа си и да не дава поводи за клюки.

Участието му като непрофесионален актьор не било високо заплатено – взимал по 300 лева на епизод. Но парите му стигали да живее нормално.

Вечер пак вилнеел по кръчмите, но никога с момичета, издават приятелите му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/-5WAuWkZz2o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *