Брутално! Есмер заличи Благо Георгиев от живота си!!!

Благо и ЕсмерЕсмер Омерова  за пореден път изтри всички снимки на съпруга  си от  профила си в Инстаграм.

Бременната танцьорка показа с този жест, че му е сърдита и не го иска в живота си. Това не става за пръв път. Тя периодично изхвърля снимките на Благой, а след време пак ги връща.

В един от публикуваните наскоро нейни постове пише,  че не й трябва половинка в живота и е разочарована от мъжете,  а в друг цитира любовна поезия, но тъжна – за драматични раздели.

Благо също от доста време не е пускал снимки на жена си, налага се тя да си прави селфита и да показва наедрялото си коремче. Но поне Джизъса не трие тези, които е качил преди и не се държи като нацупено дете, както съпругата си.

В младото семейство има напрежение и това е видно по реакциите на танцьорката. Тя следи българската преса и е видяла, че докато съпругът й уж си търси работа и чака трансфер в друг отбор, в същото време не излиза от нощните клубове и отново е заобиколен от красавици, миски, плеймейтки и всякакви златотърсачки или мераклийки да опитат от прелестите му за по една нощ.

Няма начин Есмер да не знае и за ненаситния му се*суален апетит и че той не може да издържи дълго време без жена. А трета седмица двамата са разделени и Благой е в България, търсейки си отбор.

Бременна и изоставена, кралицата на аржентинското танго е тъжна и показва това в социалната мрежа.

То с такъв мъж трудно се издържа, коментират познати на футболиста. Или трябва да се примири, че непрекъснато ще й изневерява, или да му бие шута, докато е време, категорични са те.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/xWyDPQlOo3E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *