Калин Врачански нанесе Жесток Удар на Рачков: Вижте какъв:

Зуека и РачковСмъртна обида изрече  Калин Врачански срещу  колегата си Димитър Рачков, при това  без да иска и без да се  усети.

Думите му не можеха да бъдат изрязани, защото се излъчваха в пряк ефир. Това се случи  в шоуто „Като две капки вода“, където Рачков е вечният водещ, а Калин тази година прави дебют като певец.

Когато Рачков го попита дежурно – вълнува ли се от излизането си на сцената на шоуто, Врачански съвсем откровено каза, че се вълнува. „Сърцето ми се свива, нещо ме пристяга под лъжичката, но ти сам знаеш как е в театъра преди всяка премиера“. След тези думи Калин се поправи и допълни: „Но сигурно си забравил, защото се водиш актьор, но отдавна не си играл в театъра, не си треперил пред премиера, твоята кариера е друга и работиш нещо доста по-различно от театър“.

Рачков буквално се разлюля от обидата, Зуека усети дискомфорта на колегата си и се опита да замаже гафа, но вече беше късно. Думите на Врачански нямаше как да се върнат. Самият Калин се усети какво е изцепил. Деликатно се опита също да го обърне на шега, но дори публиката забеляза, че Димитър се вбеси и физиономията му се променя.

След края на епизода Рачков дал воля на гнева си, а Зуека го успокоявал, разказват от екипа. Кой е той, че ще разправя, че аз не съм актьор и не си работя професията“ – беснеел бургазлията.  На какъв ми се прави. Живота ще му стъжня. Да ме излага пред цяла България, хвърлял къчове Рачков.

Истината е, че той наистина се засегна, защото Калин е прав. От халтури и шоу-програми, Митко няма време да изиграе една истинска роля и отдавна не е помирисвал театрална сцена. Но парите в телевизията са в пъти повече, отколкото в театъра и затова Рачков предпочита да се прави на клоун на екрана. Но доста го заболяло, когато чул обвинителните думи на колегата си от НАТФИЗ.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/O-gVlnKdD4g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *