Срамна Драма Изхвърли Поли от сериала „София ден и нощ“! Виж Тук:

ПолиРусата сек*бомба Александрина Янкова, която играеше  ролята на празноглавата нереализирана певица Поли в сериала „София ден и нощ”, е напуснала след нечуван и брутален, но добре укрит от продуцентите на сериала скандал.

Красавицата беше  една от най-хващащите мъжката аудитория участнички в поредицата, обличаше най-предизвикателните тоалети, а силиконът й едва се удържаше да не изскочи  от деколтето или сутиена, по който често се разхождаше из импровизираната риалити квартира на Боби.

Внезапно обаче хубавелката изчезна от екран. Образът й не беше изчерпан, но набързо се влюби в някакъв футболист и замина с него за Италия и никой от останалите герои повече не спомена името й и не си спомни за нея.

Продуцентите  пък обявиха, че Янкова била заета да се снима в други проекти.

Истината обаче е съвсем различна. Ревниво гадже изкарало Поли от сериала след грандиозен скандал. Силиконката ходела с ММА боец, който не й давал да се среща с други мъже и безумно я ревнувал.

Той вече бил ядосан от голите сцени с приятелката му, които гледала цяла България. Веднъж нахлул на снимачната площадка да види какви ги върши любимата му и попаднал на снимането на гореща сцена между Поли и Марио. Двамата се търкаляли в леглото, когато ревнивецът нахлул, вдигнал луд скандал и даже забил един на екранния Марио.

Той така и не разбрал, че сцените са наужким, приел ги за истина и вдигнал страшна патардия. Разкрещял се лудо, че приятелката му не е проститутка, за да я показват гола по телевизията и да се търкаля с разни мъже, които да я опипват.

Скандалът бил толкова лют, че дори продуцентът Краси Ванков бил заплашен. Разяреният Отело счупил няколко камери, грабнал Александрина и  я натикал в колата си.

Веднага след това Ванков прекратил договора със силиконката и даже я накарал да си плати неустойката, той като била вързана с договор към филма.

Изрусената мома се извинявала за срамната случка и обещавала, че няма да се повтори, но никой не я искал в сериала, тъй като другите актьори също се уплашили от агресията на приятеля й.

Скоро след това Поли беше заменена със симпатичната диждейка Теди.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/emCC2b0zKbs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *