Атаката на Сорос срещу Путин – пълен кьорфишек! Никой не държи сметки в Панама, тя е американски протекторат!

Путин ОбамаСлед като цял свят вчера тръпнеше в очакване на големите разкрития, които антикорупционната организация на Сорос щеше да извади на показ, за да покаже истинското лице на Путин, накрая се появи една мижава статия, в която се оказа, че двама души от широкото обкръжение на Путин имали офшорни сметки в Панама.

Като изобщо не бяха цитирани източници, истински цифри, лица, пътят на парите и други железни доказателства… Вместо това в пространството бе хвърлена една партенка, че хора, които познавали руския президент, имат някъде някакви сметки. Но какви са тия сметки, какви пари съдържат и въобще наистина ли техни – така и не стана ясно.

Всички очакваха унищожителен залп, а се получи стрелба с изгнила прашка по врабчета.

Това ли успяхте да извадите, питаха хора в социалните мрежи. Говорехте, презентирахте, подготвяхте човечеството, че руският президент е зловеща фигура, а накрая се появи едно голямо нищо.

Читатели пишат, че се е получила логика от рода на – „съседът ми е лежал в затвора, аз го познавам, съотеветно съм престъпник“.

Безсилието на соросоидите лъсна отвсякъде и вместо да избодат очи, изписаха вежди. Самият Путин не бе доказано замесен в нищо нередно, а името му беше свързано само с факта, че познава двама олигарси.

В Кремъл са твърдо убедени, че медийните  атаки срещу руския президент ще продължат.  Това става в момент, в който на „прицел“ са предстоящите избори и ще продължи да се стреля напосоки с цел да се очерни името на Путин, а целта е подкрепата му в Русия да бъде намалена, каза  говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Това  не е  журналистическа дейност и еднократно разследване. Тук са платени много пари за кампания, която ще се опита  да  разклати обстановката в страната, като крайната цел е ръководството й да бъде дискредитирано преди изборите.

Повече от видно е, че организацията на Сорос не може да действа по познатия начин – нежна революция или майдан и ще се съсредоточи върху компромати, лъжи и полуистини.

Още преди да започне кампанията по дискредитирането на Путин, Песков предупреди, че тя се готви и ще започне всеки момент.

Точно седмица по-късно (вчера-б.р.) бе публикувана статията, но ефектът беше нулев.

Какво още са приготвили изживяващите се като световни господари предстои да видим. Но стрелбата по Путин ще продължи.

Руските информационни агенции отговориха подобаващо на соросоидната интрига, като пуснаха списък с държавници, които имат сметки в Панама и пръв след тях се оказа украинският президент Порошенко, а след него и премиерът на Исландия.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *