Смях в Брадъра! Жиголо обвинява кръшкач в липса на морал!

Борис БратухчевЧе Борис Братухчев изневерява на жена си, вече е ясно. Че не брои това за изневяра, а го нарича просто се*с, също е пределно ясно.

Но това, чие възмущение разпали и кой взе да се подиграва с него, пак хвърли зрителите  в недоумение. Фитнесинструкторът Богданов и строителният предприемач Цветелин първи се нахвърлиха на жертвата си и два дни не не спряха да я обвиняват в нисък морал и лицемерие. И двете  неща са верни, но не всеки има  право да го съди за това, защото преди всичко трябва да погледне себе си.

Цветелин каза във визитката си, че  90 процента от жените са кучки и той ходел точно с такива, защото му било рано да се жени, живеело му се и си падал по краткотрайните връзки, абсолютно неагажиращи, понякога и за една нощ. Така той без да иска се идентифицира с Братухчев, който ползва Вероника, Надежда, Полина, Христина и още три само за се*с.

Още по-нелепо е положението с Богданов, който пък се изтърва, че участвал в тройка с младо разюздано семейство. Те му предложили 1000 лева и той се съгласил. Трябваха ми пари, какво да направя, оправда се бившият футболист. Ама ти си бил жиголо, захапа го геят Кристиян, който пък забаротвал като мъжка проститутка в Норвегия.

Моралистка се писа и топлес моделът Силвия, която пък си призна, че спи с мъже за пари, защото харчела по 350 лева на ден.

Кой кого съди и за какво в тази къща, зрителите вече не разбират. А Ники Кънчев си умира от кеф, че ставало голямо шоу.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *