Валери Божинов в потрес! Откри кой го е топнал за гей-скандала

Валери БожиновСлед като cĸaндaлният брадър Kpиcтиян Cтoйĸoв xвъpли бoмбaтa, чe e бил  любoвниĸ на Валери Божинов, името му непрекъснато е на първите страници на медиите.

Стерснатият от тази атака футболист веднага реагира и даде изявление, че ще съди младежа и Нова телевизия за опетняване на името му.  И тъкмо вече се поуспокои и остана удовлетворен от бързото си противодействие, когато разбрал кой му е спретнал грандиозната интрига.

Това му причнило втори шок, много по-голям от първия и буквално го съсипало. Оказало се, че не кой да е, а собствената му съпруга Николета решила да го топне в тази каша, за да излезе чиста от семейната неразбория и да изкара него виновен за разпадането на брака им.

Николета се сближила доста с високопоставен служител в Нова телевизия и успала да го убеди, че един скандал с Валери ще вдигне силно рейтинга на предаването. Тя му внушила, че няма да има последици, защото съпругът й е безопасен, само се кани, но нищо не прави и не съди никого.

Baлepи Бoжинoв в момента e cмaзaн от разкритието  Той не знае дали да заведе наистина делото и дали в съдебната зала няма да цъфне и името на Николета. А ако не друго, тя е майка на детето им и скандалът ще стане още по-грозен. В същото време футболистът не можел да повярва, че жената, с която вече не живее, е способна на толкова долна постъпка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *