Брутално! Джина Стоева обръсна главата си!

ДжинаФолкпевицата  Джина Стоева лъсна като борец с голо теме.

Тя призна, че това отдавна й било  мечта, но шефът на „АРА“, с когото имах договор, ми отказа  деликатно. Той смяташе, че ще изгубя женствеността си и пазарния си вид. Ще изгубя фенове и ще паднат печалбите на фирмата му. Освен това в договора наистина имаше такива клаузи и моята коса беше един вид собственост на „АРА“, а не на мен. Не можех да си правя каквото си поискам.

Сега обаче, когато не съм в компанията, се чувствам свободна и наистина мога да си позволя всичко. Първо я обръснах с бръснач, после я минах с машинката. Имах известни притеснения, че черепът ми може да не е гладък и да има някои вдлъбнатини и да изглеждам нелепо, но се оказа, че всичко си е ок. Даже сега много повече се харесвам, похвали се певицата.

Феновете й обаче не мислят същото и особено мъжката аудитория въздиша по отишлата в коша за боклук коса.

Джина също разбрала, че и тази прическа не се поддържа лесно. Сред като й поникнал половин сантиметър растителност, тя веднага изрусила космите. Косата обаче растяла бързо и се налагало на всеки две седмици да ходи на фризьор и да изрусява тъмните косми, които поникват по скалпа й.

Прави се на интересна. Изобщо не й отива тази гола глава, но иска да е в устата на хората и като се обръсна, най-после го постигна, шушукат колежките й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *