Данъчни ровят в сметките на Камелия, певицата бясна

Камелия голямаНАП подгони и започна проверка на финансите и  на фолк звездата Камелия.

Откакто опърничавата певица напусна „Пайнер“,  в НАП заваляли анонимни сигнали, че тя укрива доходи и не  плаща данъци. Затова в разгара на лятото около нея започнали да душат всякакви инспектори. Тя била бясна, а приятелките й до една говорят, че в страната има много певици, които крият хонорарите си, заработват на черно, получават близо половин милион годишно, но не плащат и една стотинка в бюджета.

Ако ще е някаква акция срещу чалгаджийките, нека да проверят всички. Знаем, че много често договорките стават устно. Притежатели  на клубове се обаждат на певиците, казват им  хонорара, те пристигат, пеят, взимат си парите в пликче и никой никъде не се подписва, възмутени са дружките на огън-момичето.

Освен за укриване на доходи данъчните  ще гледат под лупа  и имотното състояние на Камелия . Според анонимния сигнал,  красавицата и дългогодишното й гадже Цветин са си купили кокетна къща зад хотел „Принцес“ за сумата от 80 000 лева, а истинската стойност на имота е над 200 бона.

Самата Камелия обаче не е особено притеснена. Тя твърди, че е изряден данъкоплатец, а имотното й състояние не може да е повод за притеснения. Единственото, което я гложди е кой е авторът на анонимката до НАП.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *