Ужас! На Обама му падна заради Сирия и Русия рейтингът

ОбамаРейтингът на американския президент Барак Обама е паднал сериозно, установи социологическо проучване.

Добрият и вечно усмихнат президент вече не се харесва на американците и те  открито го критикуват. Най-вече заради външната му политика, която непрекъснато тласка страната към война.   51% от участвалите в анкетата американци твърдо не одобряват действията на  американския президент, смятайки,  че той води  страната в грешна посока.

Цели 62% от анкетираните не са съгласни с политиката на Обама за намеса и противодействие на джихадистите от „Ислямска държава“ в Сирия и Ирак, като се опасяват, че ще загинат много американски войници в атаката, а ислямистите ще бъдат предизвикани да отговорят с атентати.   60% са изказали своето пълно неодобрение на неговата политика за  споразумението с Иран за ядрената  програма на страната, която винаги може да се превърне във враг на Америка.

Малка част го критикуват и за твърдия му курс към Русия, от който губи американската икономика и се правят много нови непредвидени военни разходи.

Така или иначе Обама няма право на трети мандат и ще предаде поста на друг, но явно ще си отиде нехаресван от американците и няма да остане като миротворец и загрижен за народа си в историята на страната.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *