Сложиха бомба в колата на бивш депутат и настоящ ВИП гробар

Димитър ЛамбовскиВзривно устройство бе сложено на колата на бившия депутат от НДСВ Димитър Ламбовски.

Вместо да бъде скрита, бомбата  била закачена за дръжката на автомобила от страната на вратата за пътника и Ламбовски лично я намерил. Той извикал полиция и устройството било обезвредено. Случаят стана вчера следобед в квартал „Бояна“. Бомбата била нападателна граната и не било ясно как шофьорът ще я взриви.

Случаят е по-скоро за сплашване, а не опит за убийство, коментираха спецове. Който иска да убива някого, не му закача експлозива на видно място на дръжката на вратата, а го скрива. Заплахата обаче е сериозна, тъй като взривното устройство е истинско.

Къде е нагазил лука Ламбовски, тепърва ще се разследва. Той беше депутат, избран с листата на НДСВ, а в останалите три парламента работеше като експерт.

Негово е ВИП-гробището в „Бояна“, където намират покой само важни персони и то срещу значителни суми. Точно там падна и се преби актьорът Чочо Попйорданов, който тръгна назад, кръстейки се пред гроба на починалата си майка и падна от място, където би трябвало да има обезопасителен парапет.

Разследването по случая продължава. Ламбовски твърди, че няма врагове, но явно не приятели са закачили бомба на колата му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *